دسته‌بندی نشده

مربای هویج فرنگی

Imageمواد لازم :

هندوانه 3000 گرم

شكر 3000 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانيل 2.35 گرم

گلاب 2 فنجان

آب 5 فنجان

طرز تهيه :

پوست هويج را تراشيده آنرا رنده کنيد . سپس بکمک سفيده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هويج را جداگانه در آبجوش بپزيد .

نيم پخت که شد در شکر بريزيد و بپزيد . کمي بيشتر که پخته شد بآن وانيل و گلاب زده دو سه جوش که زد . برداريد و 24 ساعت بعد در ظرف بريزيد و از آن در جائي سرد محافظت کنيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا