دسته‌بندی نشده

ماش پلو

Imageمواد لازم :

برنج 750 گرم

ماش 500 گرم

گوشت مغز ران گوساله 750 گرم

پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري

روغن 200 گرم

زردچوبه 0.5 قاشق سوپخوري

نمك قدري

طرز تهيه :

گوشت قيمه اي خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم دو ليوان آب ميريزيم ميگذاريم با حرارت ملايم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگي و کمي نمک و فلفل را بآن ميزنيم ميگذاريم آب گوشت کشيده شود

ماش را کمي بو ميدهيم و با چيزي مثل گوشت کوب کمي ميکوبيم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمي باقلا طبخ مينمائيم و وقتي آب برنج کشيده شد قيمه را وسط برنج ميريزيم و رويش را با برنج مي پوشانيم درش را مي بنديم ميگذاريم دم بکشد. در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا