دسته‌بندی نشده

فیله بروشه

Image مواد لازم :
فیله بدون چربی خرد شده 250 گرم
به اندازه حبه قند پیاز سرخ شده 100
گرم فلفل دلمل سبز ورنگی
200 گرم روغن زیتون
5 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
نمک فلفل ادویه بمقدار لازم
رب و سس کچاب 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
کل مواد بالا را در ماهتابه تفلون سرخ کرده تا کاملا پخته شود در مرحله اخر بمدت 10 دقیقه حرارت را کم کرده درب ماهتابه گذاشته تا بخار پز شود . در بشقاب قرار داده با سیب زمینی و سبزیجات تزیین میکنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا