دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۱۰ مدل غذای خوشمزه با بال مرغ

روش پخت انواع غذا با بال مرغ

طرز تهیه انواع غذا با بال مرغ موضوع مورد بحث ماست. بال مرغ دارای خواص زیادی برای بدن می باشد. در بسیاری از کشورها از بال مرغ غذاهای خوشمزه ای طبخ می شود. در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم طرز تهیه چند مدل غذا با بال مرغ ارائه خواهد شد.

طرز تهیه بال مرغ سرخ کرده

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ سرخ شده:

  • کره: ‌2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده:‌ نصف پیمانه
  • سیر: شش حبه، کاملا ریز شود.
  • فلفل قرمز، تخم‌‌های آن درآورده و کاملا ریز شود.
  • آب: نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: ‌یک قاشق غذاخوری
  • آب و پوست رنده شده یک لیمو
  • پودر ارگانو: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • بال مرغ: 16 عدد

مراحل تهیه بال مرغ سرخ کرده:

در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم، روغن را همراه با کره تا حدی حرارت دهید که کره آب شود. ابتدا پیاز را به ظرف اضافه کرده و آن را تفت داده، سپس سیر و فلفل را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن‌ ها را سرخ کنید.

آب، ‌رب گوجه فرنگی، آب و پوست لیمو و پودر ارگانو را به ظرف اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم، به مدت 5 دقیقه بجوشند. مواد درون تابه را درون دستگاه مخلوط کن، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.

مخلوط را درون ظرف بزرگتری ریخته و بال‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا با مخلوط آغشته کنید و بگذارید بال‌ها یک ساعت درون ظرف بمانند. اگر می‌خواهید بال‌ها مدت بیشتری درون مخلوط خوابانده شوند، ظرف را در یخچال قرار دهید.

فر را از پیش روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و درون ظرف پختی که در نظر گرفته‌اید را به طور کامل چرب کنید. بال‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و آن‌ها را تکان داده تا اضافات مخلوط درون کاسه بریزد.

مخلوط را نگه دارید. بال مرغ‌ها را درون ظرف پخت، در فر به مدت 25 دقیقه حرارت داده،‌ سپس آن‌ها را به مواد مخلوط آغشته کنید و 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌ که کاملا پخته شوند، آن‌ها را حرارت دهید.

آن‌ها را از فر خارج کرده و تا سرد نشده همراه با سس سیر میل کنید.

طرز تهیه غذا با بال مرغ در ماهیتابه

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ سوخاری:

  • بال مرغ: ۳۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • زرد چوبه: به میزان لازم
  • پودر سیر: به میزان لازم

مراحل تهیه بال مرغ سوخاری:

برای درست کردن بال سوخاری ابتدا بال های مرغ را شسته با چاقو چند برش داخل آن زده کنار می گذاریم. سپس پیاز را خرد کرده درون ظرفی می ریزیم. آبلیمو، مقداری از زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون آن ریخته و بال مرغ را داخل پیاز می ریزیم.

به مدت ۴ ساعت در همین حالت قرار می دهیم تا بال مرغ ما خوش طعم شود. در مرحله بعدی دستور پخت بال سوخاری، تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با مقداری زعفران حل شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم. به آرد سوخاری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه می کنیم.

بال های مرغ را از داخل پیاز بیرون می آوریم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن ها را در مخلوط تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلطانیم، تابه را در روی حرارت قرار می دهیم و درون آن روغن می ریزیم تا داغ شود.

سپس شعله را کم می کنیم بال مرغ های آماده شده را درون روغن قرار می دهیم و وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرش را بر می گردانیم و می گذاریم تا طلایی شوند.

بال های سوخاری شده را درون ظرف می چینیم و با لیمو ترش، جعفری، سیب زمینی و کنجد تزیین می کنیم. شما می توانید به سلیقه خودتان تزیین کنید.

پخت کتف و بال مرغ در فر

طرز تهیه خوراک بال مرغ

مواد لازم جهت تهیه خوراک بال مرغ:

  • کتف مرغ (بال) نیم کیلوگرم
  • آبلیمو چهار قاشق غذاخوری چهار قاشق غذاخوری
  • روغن‌ زیتون سه قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه خوراک بال مرغ:

بال مرغ را شسته، آن‌ ها را در کاسه‌ای ریخته، داخل کاسه، روغن‌ زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو می‌ ریزیم و نیم‌ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

سیر را کمی تفت داده، گشنیز را هم اضافه کرده سپس کتف‌ ها را روی آن ها ریخته در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و دوباره روغن بیاندازد.

طرز تهیه غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ با طعم سیر و کره

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ با طعم سیر و کره:

  • 12 عدد بال مرغ
  • 6 قاشق غذاخوری کره (85 گرم)
  • یک حبه سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه سس فلفل
  • نمک یددار

مراحل تهیه بال مرغ با طعم سیر و کره:

یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود 3 سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد. نوک بال ها را جدا کنید و آن ها را تمیز بشویید و خشک کنید.

همه آن ها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بال ها را از داخل سبد خارج و آن ها را روی دستمال حوله ای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

فر را بادمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. بال ها را به مدت 20 دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بال ها را برگردانید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا بال ها کاملا طلایی و برشته شوند.

در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بال ها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.

انواع غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ ویتنامی:

  • 1400 گرم بال مرغ
  • دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ¼ پیمانه موسیر خرد شده
  • ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه
  • سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه سس ماهی
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • 3 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
  • نمک
  • ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

مراحل تهیه بال مرغ ویتنامی:

سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند. بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آن ها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.

آن ها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.

تهیه غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ کبابی با خردل

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ کبابی با خردل:

  • 1 قاشق غذا خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری فلفل
  • 1/8 قاشق چای خوری فلفل هندی
  • 450 گرم بال مرغ
  • 1/3 پیمانه شربت افرا
  • ¼ پیمانه خردل ملایم
  • 2 قاشق غذا خوری دانه خردل
  • 1 قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • 2 قاشق چای خوری سس سویا
  • روغن گیاهی به مقدار لازم

مراحل تهیه بال مرغ کبابی با خردل:

نمک، فلفل، فلفل هندی را درون یک کیسه پلاستیکی بزرگ ریخته، مرغ را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید. در کیسه را بسته و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

شربت افرا، سس سویا، دانه خردل، خردل و سرکه را درون یک کاسه کوچک ریخته و با هم مخلوط کنید. دستگاه گریل را روشن کرده و بر روی حرارت متوسط بگذارید. زمانی که گریل آماده شد بر روی آن روغن گیاهی ریخته سپس بال را بر روی آن بگذارید.

در گریل را بسته و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه پخته شود. سپس مخلوط خردل را بر روی آن ریخته و بگذارید ادامه پخت انجام شود.تا زمانی که بال ها به رنگ قهو ه ای طلایی در آید و پوست آن سوخاری شود.

طرز پخت غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ شیرین و تند با سس سویا

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ شیرین و تند با سس سویا:

  • مارمالاد پرتقال یک پیمانه
  • عسل نصف پیمانه
  • سس سویا نصف پیمانه
  • زنجبیل تازه سه قاشق غذاخوری
  • سیر ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • بال مرغ حدود یک کیلوگرم

مراحل تهیه بال مرغ با سس سویا:

برای تهیه این بال مرغ های خوشمزه بهتر است در ابتدا موادی را که باید مرغ را با آن مزه‌ دار کنید، آماده کنید. تمامی مواد را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را در کیسه زیپ کیپ بریزید و مرغ ها را داخل آن بیاندازید و تکان دهید تا مواد با مرغ ترکیب شود.

سپس به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. در این مدت یکی دو بار کیسه را پشت و رو کنید. بقیه مواد را در ظرفی در بسته در یخچال نگه‌داری کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کف سینی فر را با کاغذ فویلی بپوشانید. روی آن توری قرار دهید و روی آن اسپری ضد چسبندگی اسپری کنید. بال‌ های مرغ را روی توری بچینید. 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک بار در این مدت آن‌ها را برگردانید.

سپس باقی‌مانده مواد را روی بال‌ها بمالید و دوباره به مدت 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید. دوباره آن‌ها را برگردانید و مقدار دیگری از مواد را روی آنها بمالید تا زمانی‌ که مرغ ها طلایی شوند.

می‌توانید از باقی مانده مواد داخل ظرف بریزید و بال‌ های مرغ را داخل آن قرار دهید. تزیین این غذا با پیازچه و پرتقال آن را هوس‌ انگیزتر می‌کند.

درست کردن غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ با سس سیر و عسل

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ با سس سیر و عسل:

  • بال مرغ دو کیلوگرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • روغن برای چرب کردن

مراحل تهیه بال مرغ با سس سیر و عسل:

بال‌ های مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شوند. اگر عجله دارید بال‌ها را با دستمال حوله‌ای خشک کنید. طبقه‌ های فر را در حالت بالا و پایین فر قرار دهید. فر را با دمای 120 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل سینی فر فویل بگذارید و توری را روی آن قرار دهید و کمی روغن روی آن اسپری کنید تا بال‌‌ها به توری نچسبد.

در ظرف یا زیپ کیپ بال‌های مرغ را قرار دهید و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را ترکیب کنید تا به خورد مرغ برود. بال‌های مرغ را روی توری درون سینی و فقط در یک لایه قرار دهید. به طوریکه پوست مرغ در سطح بالایی باشد.

سینی را به مدت 30 دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید. سپس سینی را به مدت 40-50 دقیقه در طبقه بالای فر و در دمای 220 سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی بپزد.

طرز تهیه سس سیر و عسل:

4 قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق غذاخوری سس سویا و 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید و 2-3 حبه سیر رنده شده مخلوط کرده و با بال‌‌ های مرغ نوش جان کنید.

نکته: پس از خارج کردن بال‌های مرغ ممکن است به نظرتان بال‌ها کوچک‌تر از اندازه اولیه‌شان باشند. این به این خاطر است که چربی‌های بال مرغ در دمای پایین آب شده‌اند.

این غذا را با سایر سس‌های مورد علاقه‌ تان می‌توانید سرو کنید.

با بال مرغ چه غذایی بپزیم

طرز تهیه بال مرغ با خیارشور

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ با خیارشور:

  • بال مرغ 1 کیلوگرم
  • آب خیارشور یک پیمانه
  • سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری
  • شوید دو قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
  • پاپریکا نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خیارشور برای دورچین

مراحل تهیه بال مرغ با خیارشور:

در ظرفی بزرگ، آب خیار شور را با بال‌‌مرغ مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده و یک الی 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. فر را با 220 درجه سانتی گراد روشن گرم کنید. درون سینی فر یک فویل قرار داده و روی آن توری بگذارید.

در ظرفی سرکه، عسل، شکر قهوه‌ای، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل قرمز را مخلوط کنید. بال‌های مرغ را در این مخلوط بغلتانید و روی سینی آماده شده قرار دهید. روی مرغ‌ها نمک و فلفل بزنید. حدود 50 دقیقه تا زمانی که بال‌ های مرغ برشته شوند در فر بگذارید.

بال‌های مرغ را بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن شوید بپاشید و با خیار شور میل کنید.

آموزش پخت غذا با بال مرغ

طرز تهیه بال مرغ با سس باربیکیو

مواد لازم برای تهیه بال مرغ با سس باربیکیو:

  • بال مرغ پاک شده
  • چهار قاشق غذاخوری روغن
  • نمک و فلفل
  • یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص مرغ
  • دو فنجان سس باربیکیو

مراحل تهیه بال مرغ با سس باربیکیو:

قسمت کوچک و لاغر بال مرغ که دور از بدن قرار می گیرد و بیشتر استخوان و پوست است باید جدا بشود. قسمت باقیمانده را از محل اتصال با قیچی یا چاقو ببرید و داخل کاسه بریزید.

داخل کاسه روغن بریزید و کاسه را تکان بدهید تا همه بال ها آغشته به روغن بشوند. داخل سینی فر را با آلومینیوم ضخیم بپوشانید و روی آن کاغذ شیرینی پزی بگذارید. حالا یک سینی مشبک را با اسپری روغن بپوشانید و آن را روی سینی بگذارید.

فر را هم روی درجه 375 فارنهایت تنظیم کنید تا گرم بشود. بال ها را طوری روی سینی مشبک بچینید که قسمت گوشتی آن ها رو به بالا باشد. روی آن ها هم نمک، فلفل، ادویه مخصوص مرغ و هر نوع ادویه دیگر که باب میل تان است، بریزید.

به مدت 25 دقیقه سینی بال مرغ را داخل فر بگذارید. بعد از این مدت سینی را بیرون بیاورید و بال ها را برگردانید. روی این طرف هم نمک و فلفل و ادویه مخصوص مرغ بپاشید و 20 دقیقه دیگر آن ها را بپزید. سینی را وقتی از فر بیرون بیاورید که بال ها به رنگ طلایی روشن درآمده باشند.

وقتی سینی بال مرغ را از فر بیرون آوردید، باید تنظیمات آن را هم تغییر دهید. فر را روی حالت کباب کردن (BROIL) تنظیم کنید و قفسه را جایی بگذارید که 12.5 تا 15 سانتیمتر با منبع گرما فاصله داشته باشد.

در مدتی که فر گرمی می شود باید بال ها را در سس باربیکیو که از قبل آماده کرده اید، بغلتانید. بال ها را طوری داخل سس فرو کنید که روی آن ها کاملاً با سس پوشانده شود.

مرغ ها را دوباره داخل سینی بچینید و آن ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر کباب کنید. در طول این 5 دقیقه باید حواستان به بال ها باشد تا سس روی آن ها نسوزد. بال مرغ با سس باربیکیو آماده است.

با بال مرغ چه غذایی می توانیم درست کنیم

دستور پخت 10 نوع غذای جدید و خوشمزه با ران مرغ

دستور پخت 7 مدل غذای لذیذ و خوشمزه با سینه مرغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا