دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس

آموزش تهیه ی لواشک کیوی خانگی

مواد اولیه برای تهیه ی لواشک کیوی

  • کیوی ده عدد متوسط و کاملا سفت
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 و نیم قاشق چایخوری شکر

    divider

    مراحل تهیه ی لواشک کیوی ترش و خوشمزه

    1. کیوی ها را پوست گرفته و به تکه های کوچک تقسیم میکنیم.
    2. داخل قابلمه ریخته و با حدود یک استکان یا نیم لیوان آب میگذاریم بپزد.چون کیوی در حین پخت آب می اندازد ،نیازی به آب بیشتر ندارد.
    3. بعد از جوش آمدن مقدار یک قاشق چایخوری نمک را اضافه میکنیم. و میگذاریم نیم ساعت بپزد.
    4. دوباره شکر را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگذاریم بپزد. بسته به ذائقه میتوان میزان نمک و شکر را زیاد و کم کنیم.
    5. بعد از پختن کیوی ها ، تکه ها را میکس کرده و داخل سینی مشمعی پهن میکنیم، میتوانیم کمی هم با روغن چرب کنیم.
    6. کیوی های میکس شده را روی پلاستیک پهن میکنیم و اجازه میدهیم تا خشک شود.

    divider

    خواص فوق العاده ی کیوی

    • کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است.
    • کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و سایر ویتامین‌های گروه ب می‌باشد. کیوی از میوه‌های بسیار کم کالری است. در ۱۰۰ گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد. و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است.
    • مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها و بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است.
    • کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.

    نکات تکمیلی در مورد لواشک کیوی

    • لواشک کیوی جزو ترشیجات و شور میباشد
    • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
    • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
    • لواشک کیوی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
    • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

    divider

    گردآوری شده مجله ی دلگرم

    مریم امینی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا