دستهبندی نشده
طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس
آموزش تهیه ی لواشک کیوی خانگی
مواد اولیه برای تهیه ی لواشک کیوی
- کیوی ده عدد متوسط و کاملا سفت
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 و نیم قاشق چایخوری شکر
مراحل تهیه ی لواشک کیوی ترش و خوشمزه
- کیوی ها را پوست گرفته و به تکه های کوچک تقسیم میکنیم.
- داخل قابلمه ریخته و با حدود یک استکان یا نیم لیوان آب میگذاریم بپزد.چون کیوی در حین پخت آب می اندازد ،نیازی به آب بیشتر ندارد.
- بعد از جوش آمدن مقدار یک قاشق چایخوری نمک را اضافه میکنیم. و میگذاریم نیم ساعت بپزد.
- دوباره شکر را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگذاریم بپزد. بسته به ذائقه میتوان میزان نمک و شکر را زیاد و کم کنیم.
- بعد از پختن کیوی ها ، تکه ها را میکس کرده و داخل سینی مشمعی پهن میکنیم، میتوانیم کمی هم با روغن چرب کنیم.
- کیوی های میکس شده را روی پلاستیک پهن میکنیم و اجازه میدهیم تا خشک شود.
خواص فوق العاده ی کیوی
- کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانههای سیاه آن حاوی ویتامین D است.
- کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامینهای B۱، B۲، B۳ و سایر ویتامینهای گروه ب میباشد. کیوی از میوههای بسیار کم کالری است. در ۱۰۰ گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد. و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است.
- مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطانها و بیمارهای قلبی را کاهش میدهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است.
- کیوی میوهای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از اینرو میتوان آن را در رده میوههای بسیار مفید قرار داد.
نکات تکمیلی در مورد لواشک کیوی
- لواشک کیوی جزو ترشیجات و شور میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
- لواشک کیوی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی