دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی سالاد لبنانی بنام فتوش + سس مخصوص

طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی با سس مخصوص

غذاهای لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانی ها جور درمی آیند. البته این غذاها مناسب افرادی که رژیم دارند نمی باشد، زیرا چرب و پر کالری هستند. با دلگرم همراه شوید.

سالاد فتوش لبنانی دستورپخت توسط مجله ی دلگرم

مواد لازم برای سالاد فتوش

  • پیازچه 3 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • خیار 2 عدد
  • نان پیتا 2 عدد
  • سرکه 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • تربچه مقداری

طرز تهیه ی سالاد لبنانی فتوش

طرز تهیه : پیازچه ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید ، خیار را نیز پوست گرفته و خرد کنید. تربچه ها را نیز به صورت بسیار نازک حلقه ای خرد کنید.

درون کاسه مواد خرد شده را بریزید سپس سرکه مخلوط با روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه نمائید و مخلوط کنید.

نان پیتا ( یا نان لواش ) را به قطعات کوچک ببرید و در روغن کمی تفت دهید تا نان ها برشته و طلایی شوند سپس سرو کنید.

روش تهیه ی سس مخصوص برای سالاد فتوش

سالاد فتوش ترکیب دلپذیری از سبزیجات تازه است که با تکه های نان تُست شده و در برخی مواقع سینه مرغ گریل شده مخلوط و سرو می شود. سالاد فتوش که در ترکیب آن از سینه مرغ گریل شده استفاده شده است می تواند وعده شام سبک و رژیمی باشد

مواد لازم برای سس

  • روغن هسته انگور: ۳ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی (تازه): ۱ قاشق سوپ خوری
  • سرکه بالزامیک: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • سیر (له شده): ۱ الی ۲ حبه
  • جعفری خشک: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • سماق: ۱ قاشق چای خوری
  • نعناع خشک: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا