دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی خورش گردو بادمجان خورش اصیل شهر سمنان

طرز تهیه خورش گردو بادمجان

آشنایی با روش تهیه خورش گردو بادمجان خورش مخصوص استان سمنان. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان مرحله به مرحله

مواد لازم خورشت گردو بادمجان

  • بادمجان سرخ شده ۵ عدد
  • گردو آسیاب شده ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز رنده شده ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان

  1. برای تهیه خورشت گردو بادمجان خوشمزه ابتدا باید مغز گردو را چرخ کنیم.سپس در مقداری روغن تفت دهیم.
  2. باید مرتب گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود. سپس ۱ لیوان آب اضافه می کنیم.
  3. بادمجان ها را پوست می کنیم و داخل آنها را خالی می کنیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم.
  4. پیاز را رنده می کنیم و نصفی از پیاز را با نیمی از گوشت چرخ کرده در ظرفی مخلوط می کنیم و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه ورز می دهیم تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
  5. بعد اندازه یک گردو از گوشت را بر می داریم و آن را قلقلی می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.نصف دیگر پیاز رنده شده را داخل روغن تفت می دهیم
  6. زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم وبعد نیمی دیگر گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
  7. داخل بادمجان ها را با این مخلوط مواد پر می کنیم.بادمجان ها را در مخلوط گردو در حال جوشیدن می گذاریم.بعد از ده دقیقه گوشت های گلوله شده را اضافه می کنیم.
  8. این خورشت باید کم آب باشد و با شعله بسیار ملایم بپزد تا بادمجان ها له نشود.می توان در هنگام سرو غذا از چاشنی رب انار یا آبلیمو استفاده کرد.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا