دستهبندی نشده
طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه
سوپ گازپاچو اسپانیایی
روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود. با دلگرم همراه شوید.
سوپ گازپاچو ، یک سوپ سرد بر پایه گوجه فرنگی
مواد لازم برای گازپاچو
- گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
- خیار متوسط:3 عدد
- پیاز کوچک:یک عدد
- فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
- لیموترش ریز:2 عدد
- پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه گازپاچو خوشمزه
- بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.
- دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده.
- نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
- سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
نکات اساسی برای تهیه ی گازپاچو
- برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
- از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
- به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- آب دوغ خیار اسپانیایی
- نکات تکمیلی در مورد گازپاچو
- گازپاچو جزو غذای ملل – سایر میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
- گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی