دسته‌بندی نشده

طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه

سوپ گازپاچو اسپانیایی

روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود. با دلگرم همراه شوید.

سوپ گازپاچو ، یک سوپ سرد بر پایه گوجه فرنگی

مواد لازم برای گازپاچو

  • گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
  • خیار متوسط:3 عدد
  • پیاز کوچک:یک عدد
  • فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
  • لیموترش ریز:2 عدد
  • پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

طرز تهیه گازپاچو خوشمزه

  1. بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.
  2. دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده.
  3. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
  4. سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.

نکات اساسی برای تهیه ی گازپاچو

  • برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
  • از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
  • به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • آب دوغ خیار اسپانیایی
  • نکات تکمیلی در مورد گازپاچو
  • گازپاچو جزو غذای ملل – سایر میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
  • گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا