دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

طرز تهیه کیک سیب زمینی فست فودی خوشمزه رستورانی

کیک سیب زمینی خیلی راحت و سریع آماده میشه و همه پسنده مخصوصا بچه ها از خوردنش حسابی لذت میبرن .این کیک، غذای ساده ای است و هیچ پیچیدگی نداره . با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با دستور پخت سریع و آسان

separator line

1 – کیک مرغ و کیک سیب زمینی

مواد لازم:

  • سیب زمینى آب پز ٧ عدد
  • مرغ ریش شده یک پیمانه
  • نخود فرنگى و هویج آب پز نصف پیمانه
  • خیارشور ۴ عدد
  • سس مایونز ٣ ق غ
  • کره ۵٠ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا سیب زمینى آب پز را نمک و فلفل زده و خوب نرم میکنیم، کره تقریبا آب شده را هم اضافه میکنیم.
  2. قالب را چرب کرده و تمام کف و دیواره آن را از سیب زمینى ها پر میکنیم.
  3. مرغ پخته و ریش شده ، خیارشور نگینى خورد شده ، نخود فرنگى و هویج خورد شده را مخلوط کرده و سس مایونز میزنیم.
  4. مواد را درون قالب میریزیم و کمى فشار میدهیم، بعد روى آن را با باقیمانده سیب زمینى پر میکنیم.
  5. قالب را به مدت ١۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.
  6. پس از کمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

نکات:

  • هنگام سرو کردن با سس مایونز خوش طعم تر میشود.
  • میتوان به دلخواه سبزیجات دیگرى را اضافه کرد.
  • قبل از برگرداندن با چاقو کناره ها را آزاد کنید.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

separator line

2 – کیک سیب زمینی با گوجه و پیازچه

مواد لازم:

  • سیب زمینی 700 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • گوجه فرنگی ریز شده 3 قاشق سوپ خوری
  • پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سبز خرد شده یک عدد
  • شیر 3 قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید مقداری
  • آرد سوخاری 40 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید.
  2. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
  3. مقداری از مواد را برداشته، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید.
  4. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

separator line

3 – کیک سیب زمینی با جعفری

مواد اولیه :

  • کره 115 گرم
  • نمک 1.5 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
  • سیب زمینی 1 کیلو و 360 گرم (آب پز شده)
  • جعفری 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • سیر 1 قاشق چای خوری (خرد شده)
  • روغن اردک 5 قاشق غذاخوری (یا روغن غاز)

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (210 درجه سانتیگراد) گرم کرده و قسمت میانی فر را آماده کنید.
  2. کره و چربی غاز یا اردک را داخل یک قابلمه چدنی روی درجه حرارت ملایم گرم کنید تا آب شود.
  3. نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  4. سیب زمینی ها را پوست بکنید و از عرض آنها را برش دهید سپس به اندازه های خیلی نازک ورقه کنید و داخل ظرف چربی و کره قرار دهید و بعد در ظرف زیر و رو کنید تا خوب آغشته شوند.
  5. 1/3 سیب زمینی را داخل قابلمه روی یکدیگر به صورت متحدالمرکز و دایره وار بچینید. 1/3 مخلوط نمک را روی آن ها بپاشید و دو ردیف دیگر سیب زمینی به همین صورت روی آنها بچینید و روی هر ردیف نمک بپاشید و باقیمانده چربی ته کاسه را روی سیب زمینی ها بریزید.
  6. سیب زمینی ها را روی دمای ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید و با یک کفگیر پهن سیب زمینی های داخل قابلمه را به سمت پایین فشار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی قابلمه را با فویل ببندید.
  7. قابلمه را داخل فر قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود و سیب زمینی مغز پخت شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس خیلی با دقت با یک کفگیر کناره های کیک را که به دیواره قابلمه چسبیده، جدا کنید.
  8. قابلمه را روی یک بشقاب برگردانید و بشقاب را روی سطح صاف قرار دهید و با دقت قابلمه را بردارید و بعد روی کیک سیر و جعفری بپاشید.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

separator line

4 – کیک سیب زمینی با سوسیس

مواد لازم:

  • ماست 4 قاشق سوپخوری
  • تخممرغ 3 عدد
  • کره 50 گرم، آب شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن یک قاشق چایخوری
  • سوسیس 5 عدد، خرد شده
  • سیبزمینی 5 عدد، نگینی نیم‌پز
  • پنیر پیتزا یک پیمانه، رنده شده
  • آرد 4 تا 5 قاشق سوپخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه ای یک عدد، نگینی خردشده

طرز تهیه:

  1. ماست، تخم مرغ ها، کره ‌ی آب شده، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط کنید.
  2. سپس سوسیس، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی، نصف پنیر پیتزا، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید.
  3. مواد را درقالب کیک 25 سانتی‌متری که داخل آن را چرب کرده اید ریخته، از مابقی پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتیگراد قراردهید تا پخته و روی آن طلایی شود.

نکته:

این دستور دارای 2272 کیلو کالری انرژی٬ 120 گرم کربوهیدرات٬ 120 گرم پروتئین و 146 گرم چربی می باشد.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

separator line

5 – کیک سیب زمینی با گوشت

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • سیب زمینی آبپز شده : 750 -800
  • تخم مرغ خام= 1 عدد
  • فلفل دلمه ای ریز شده
  • پیاز
  • هویج خام رنده شده
  • پنیر پیتزا رنده شده
  • نمک و فلفل +زردچوبه + کاری + آویشن
  • روغن
  • رب کمی

طرز تهیه:

  1. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت چرخ کرده را همراه با هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم.
  2. در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و آویشن اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و نیمی از مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت یکنواخت ظرف پر شود .
  3. سپس کمی پنیر پیتزا ریخته و با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با نیمی دیگر از مخلوط سیب زمینی روی آن را می‌پوشانیم سپس ظرف را بمدت 40 دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد
  4. سپس ظرف را از فر خارج کرده و بمدت 5 دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید.

طرز تهیه کیک سیب زمینی با ۵ روش متفاوت و عالی در منزل + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

۲ روش متفاوت برای تهیه خوراک لوبیا

روشی آسان برای پخت خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر + عکس

دستور پخت سیرابی شیردان مخصوص صبحانه + خواص آن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا