دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکو پیاز، غذای محبوب و کم هزینه

دستور پخت کوکوی پیاز ساده و خوشمزه

کوکو پیاز یک غذای محبوب ایرانی است که از پیاز، تخم مرغ، آرد، شیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تهیه می شود. این غذا به صورت کوکوهای گرد یا بیضی شکل سرخ می شود و می توان آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پیاز متوسط: 2 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پیاز

طرز تهیه کوکو پیاز:

ابتدا پیازها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.
پیاز رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
آرد، شیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

حتماً بخوانید:

از مواد کوکو به اندازه یک مشت برداشته و در دست فرم دهید.
کوکوها را در تابه قرار دهید و هر طرف آنها را حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
کوکوها را از تابه خارج کرده و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
کوکوها را داغ سرو کنید.

پوستر کوکو پیاز

نکات تکمیلی جهت تهیه کوکو پیاز:

برای خوشمزه تر شدن کوکو پیاز، می توانید از پیازچه یا سیر رنده شده نیز استفاده کنید.
اگر می خواهید کوکو پیاز شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید مقدار فلفل سیاه آن را بیشتر کنید.
برای اینکه کوکوها وا نروند، باید مواد آن را کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. همچنین، باید تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکوها به خوبی بپزند.

کوکو پیاز را می توان به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد. می توان آن را با نان، سبزیجات و سس میل کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا