دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کرپ صبحانه دلچسب و لاکچری + نکات مهم

دستور تهیه کرپ برای صبحانه

شاید تا به حال در فیلم های خارجی دیده باشید که صبحانه های خیلی لاکچری و عجیب و غریب می خورند. شاید با خود بگویید که درست کردن این صبحانه ها برای ما غیر ممکن است و کار سختی است. در صورتی که چنین نیست.

یکی از این صبحانه ها، کرپ است. کرپ با طعم های مختلفی درست می شود. در واقع کرپ یک نان نازک است که برای وعده های مختلف غذایی درست می شود اما کرپ صبحانه معمولا کمی شیرین است.

اگر می خواهید کودکان خود را به خوردن صبحانه تشویق کنید، حتما این صبحانه لذیذ را برای آن ها درست کنید. کرپ هم ظاهری وسوسه انگیزی دارد و هم طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه کرپ صبحانه

مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه:

  • 2 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • نوک قاشق مربا خوری نمک
  • کمی کره

آموزش کرپ صبحانه

طرز تهیه نان کرپ صبحانه

مراحل تهیه کرپ برای صبحانه:

برای درست کردن این کرپ خوشمزه ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس نمک و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

حالا نوبت به اضافه کردن آرد می رسد. آرد را باید در دو مرحله اضافه کنید. سپس خوب آن ها را با هم ترکیب کنید تا مایه یکدست شود. در این مرحله از تهیه کرپ صبحانه، یک ماهیتابه نچسب را با مقداری کره چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

حالا یک ملاقه از مواد را وسط ماهیتابه بریزید و آن را تکان دهید تا مواد به طور کامل کف ماهیتابه پخش شود. حدود یکی دو دقیقه صبر کنید تا کرپ خودش را بگیرد. با یک کفگیر زیر آن را ببینید اگر طلایی شده بود، آن را برگردانید.

دوباره یک الی دو دقیقه صبر کنید تا طرف دیگر کرپ هم طلایی شود. حالا کرپ آماده است. بقیه مواد را هم به همین ترتیب درست کنید. می توانید کرپ ها را از وسط تا کنید و با انواع میوه یا شکلات صبحانه میل کنید.

کرپ برای صبحانه

طرز پخت کرپ صبحانه

نکات مهم درمورد پخت کرپ صبحانه

  • مایه کرپ باید خیلی شل باشد و مانند مایه کیک یا شیرینی غلیظ نیست. پس اگر دیدید موادتان شل است نگران نباشید چون وقتی روی حرارت قرار بگیرد، خودش را می گیرد.
  • وقتی می خواهید کرپ را بپزید، نباید شعله گاز را خیلی کم کنید چون کرپ خیلی نهازک است و خیلی می پزد اما باید به اندازه کافی زیر آن طلایی شود.
  • ضخامت کرپ باید خیلی کم باشد و کرپ ها نازک باشند چون هرچقدر کرپ نازک تر باشد، کیفیت آن بالاتر است و لذیذتر می شود.

گردآوری توسط مجله اینترنتی دلگرم

نیلوفر گلی فروشانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا