دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کرم شیرعسلی

تابستون که میشه بازار دسرها داغتره هرچند دسر باید جزو اصول غذاخوردنمون باشه..هرچند سبک و کوچیک…..اما خب خیلی زیاد تو سفره هامون جز مهمونی و مناسبت ها جا نداره متاسفانه..

حالااااااااا…فلسفه نبافم…این محصول !! که می بینین هم آسونه ..هم شیرعسلی داره …هم خوشمزه ست و هم میشه متنوع درستش کرد.

طرز تهیه کرم شیرعسلی

نوشته های مشابه

مواد لازم:

شیر عسلی صنعتی (شیر و عسل نه ها!!) : 1 قوطی 400 گرمی

پودر ژلاتین: 2 تا 2 و نیم ق سوپخوری

شیر گرم: 1 پیمانه

آب سرد: 1 پیمانه

اسانس وانیل مایع: 1 ق چایخوری

قهوه فوری، پودر کاکائو : به دلخواه

خامه: 100 گرم (برای خوشمزه تر و پر کالری تر کردنش به دلخواه)

طرز تهیه کرم شیرعسلی

طرز تهیه:

خیلی آسونه…آب سرد رو توی کاسه ای، ظرفی چیزی می ریزیم! پودر ژلاتین رو روش می پاشیم تا ذراتش خیس بشن …بعد ظرف رو میذاریم روی بخار آب که به صورت بن ماری ژلاتین حل بشه و در نهایت مایع روون و شفافی داشته باشیم…اسانس وانیل رو توش می ریزیم . قالبم رو هم چرب کردم و گذاشتم کنار.

طرز تهیه کرم شیرعسلی

توی یه ظرف دیگه…شیر گرم رو کم کم توی شیرعسلی می ریزیم و همزمان هم می زنیم تا یکدست بشه

حالا محلول ژلاتین رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم

اگه از خامه استفاده می کنین، خامه هم دما با مواد رو هم کم کم اضافه کنین (صاف از توی یخچال در نیارین و بریزین توش ها !!…)همون شروع کار تصمیم بگیرین که خامه می ریزین یا نه که از اول بیرون بذارین.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا