دستهبندی نشده
طرز تهیه ژله خاکشیر به همراه نکات کلیدی و مهم
روشی ساده برای تهیه ی ژله خاکشیر مجلسی
مواد اولیه برای تهیه ژله خاکشیر
- ژله آلوئه ورا : 2 بسته
- شربت خاکشیر بدون شکر : 3ق غذاخوری
- آب جوش : 2 لیوان
طرز تهیه ی ژله خاکشیر
- ابتدا ۳ ق غ خاک شیر رو با کمی آب مخلوط کرده .
- میشوییم و چند بار از صافی رد میکنیم تا تمیز شود.
- سپس آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا پکتینی بشه.
- بعد آنرا از صافی رد کرده و کنار میزاریم.
- حالا ۲ بسته ژله ی آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش بن ماری کرده و نصف میکنیم .
- به نصف آن خاک شیر پکتینی شده را افزوده و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تو یخچال میزاریم تا نیم بند بشه.
- بعد نیم بند شدن شبیه سفیده ی تخم مرغ میشه که اونو تو قالبی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم و دوباره تو یخچال ۵ الی ۸ دقیقه ی دیگه میزاریم تا کمی بیشتر ببنده.
- حالا تو این فاصله به نصف باقی مونده ی ژله ی آلوورا یک لیوان شیر هم دمای ژله بهش اضافه کرده و بعد از هم زدن روی ژله ی قبلی می ریزیم.
- دوباره تو یخچال قرار میدیم تا نیم بند بشه ولی کاملا نبنده.
- سپس نصف ژله ی انگور رو با دو سوم لیوان آب جوش بن ماری نموده و بعد از خنک شدن روی لایه ی قبلی ریخته و ۴ تا ۵ ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا کاملا ببنده.
نکاتی برای بهتر شدن ژله ی خاکشیر
❗️باید ژله ها هم دمای محیط باشن تا با هم قاطی نشن.
❗️اگه لایه های زیرین ژله زیاد تو یخچال بمونن و کاملا ببندن، لایه های بالایی به لایه ی پایینی نمیچسبن و موقع برگردوندن از هم جدا خواهن شد.
❗️برای برگردوندن ژله از قالب ، کناره های ژله رو از دیواره های قالب با دست جدا کنین و آرومممممم به طرف مرکز بکشین و تو ظرف سرو تون برگردونین.میتونین زیرش چند ثانیه سشوار بگیرین و بعد برگردونین.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی