دستهبندی نشده
طرز تهیه پیراشکی موز مرحله به مرحله در منزل
دستور تهیه ی پیراشکی خوشمزه ی موزی
مواد لازم برای تهیه ی پیراشکی موزی
- آرد یک لیوان بعلاوه سه چهارم لیوان
- شکر نصف لیوان
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- اسانس نارگیل (اختیاری)
- موز چهار عدد
- تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه ی پیراشکی موزی
- ابتدا تخم مرغ رو باهمزن دستی هم زدم تا از حالت لختگی در بیاد.
- موز رو رنده کردم و بهش اضافه کردم.
- بعد هم یکی یکی مواد رو با هم.مخلوط کردم. تا یکدست بشه.
- یک قابلمه کوچیک.رو روغن ریختم و اجازه دادم تا خوب گرم بشه
- حرارت حتما متوسط باشه.
- حرارت زیاد باعث میشه پیراشکی رو فورا سرخ بشه و داخلش خام بمونه.
- با قاشق از مواد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
- به محض اینکه پیراشکی کمی خودشو گرفت سریع برش گردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره. اینجوری بیشتر پف میکنه.
- منتظر نمونید تا کامل یک طرفش سرخ بشه و سریع برش گردونید.
- بعد ازین هر دو طرفش رو سرخ کنید.
- داخل دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
- بعد از خنک شدن با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید طوری که انتهاش جدا نشه. بعد وسطش با کمک قیف گاناش خنک شده بریزید و نوش جان کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی