دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیراشکی موز مرحله به مرحله در منزل

دستور تهیه ی پیراشکی خوشمزه ی موزی

مواد لازم برای تهیه ی پیراشکی موزی

  • آرد یک لیوان بعلاوه سه چهارم لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • اسانس نارگیل (اختیاری)
  • موز چهار عدد
  • تخم مرغ دو عدد

divider

طرز تهیه ی پیراشکی موزی

  1. ابتدا تخم مرغ رو باهمزن دستی هم زدم تا از حالت لختگی در بیاد.
  2. موز رو رنده کردم و بهش اضافه کردم.
  3. بعد هم یکی یکی مواد رو با هم.مخلوط کردم. تا یکدست بشه.
  4. یک قابلمه کوچیک.رو روغن ریختم و اجازه دادم تا خوب گرم بشه
  5. حرارت حتما متوسط باشه.
  6. حرارت زیاد باعث میشه پیراشکی رو فورا سرخ بشه و داخلش خام بمونه.
  7. با قاشق از مواد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
  8. به محض اینکه پیراشکی کمی خودشو گرفت سریع برش گردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره. اینجوری بیشتر پف میکنه.
  9. منتظر نمونید تا کامل یک طرفش سرخ بشه و سریع برش گردونید.
  10. بعد ازین هر دو طرفش رو سرخ کنید.
  11. داخل دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
  12. بعد از خنک شدن با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید طوری که انتهاش جدا نشه. بعد وسطش با کمک قیف گاناش خنک شده بریزید و نوش جان کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا