دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیتزا با روش متفاوت+تصاویر

این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.

به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره.

این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه .

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

مواد لازم برای خمیر :

::آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

::خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق چاي خوری

::نمک ۳/۴ قاشق چاي خوری

::شکر ۱ قاشق غذا خوری

::آب ۲/۳ پیمانه

::روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

::زرده تخم مرغ یک عدد

مواد داخل پیتزا

::گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم

::اسفناج یا پیازچه ۱ پیمانه

::قارچ ۲۰۰ گرم

::پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم

::کره ۳ قاشق غذاخوری

::سیر ۲ حبه

::سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ

::ادویه به مقدار کافی

::نمک به مقدار کافی

::فلفل به مقدار کافی

::کره ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا با روش متفاوت

برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .

پیتزا با روش متفاوت

حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .

پیتزا با روش متفاوت

ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .

من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه .
نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.

خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا .

پیتزا با روش متفاوت

قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم .

یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.

پیتزا با روش متفاوت

من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم .

به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون .
میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید .

اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.

پیتزا با روش متفاوت

پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره .

پیتزا با روش متفاوت

گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.

پیتزا با روش متفاوت

خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده .

پیتزا با روش متفاوت

همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه .

پیتزا با روش متفاوت

خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم .

من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید .

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر .

پیتزا با روش متفاوت

و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم .

میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون
پهنش کنید .

پیتزا با روش متفاوت

روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم .

میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه .

خوب پیتزا من آمادست.

بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا