دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ ساندی شکلات یا دسر ساندی شکلاتی

طرز تهیه دسر ساندی شکلات خوش طعم

ساندی شکلات، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می باشد که می توانید به راحتی و سریع در منزل آماده کنید. این دسر خوشمزه و عالی در بین کودکان نیز بسیار محبوب و پرطرفدار بوده و می توانید با انواع میوه های خرد شده و بیسکویت چون گیلاس، موز و… نیز آن را تزیین کنید. همچنین می توانید از ترافل های رنگی نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به موس شکلات وگان، مشکوفی، ترافل خرما، مافین موزی، کروسان شکلاتی، دسر کاسترد شکلاتی، سوفله شکلات و… اشاره کرد.

طرز تهیه دسر ساندی شکلات خوش طعم

نوشته های مشابه

روش تهیه پودینگ ساندی شکلاتی

مواد لازم :

شیر پرچرب: دو و نیم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده: ۴۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر ساندی شکلات خوش طعم

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا مواد شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
گام 2 سپس نصف شیر را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.

حتماً بخوانید:

گام 3 باقی مانده شیر را نیز اضافه و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
گام 4 ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و به صورت مرتب مواد را هم بزنید.
گام 5 حدود ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شده و به جوش بیاید.

طرز تهیه دسر ساندی شکلات

گام 6 سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
گام 7 شکلات خرد شده و وانیل را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
گام 8 سپس مخلوط آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید.
گام 9 روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا