دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای

مرغ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی ایتالیایی دارد و با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو مرغ خامه ای در ادامه با سایت دلگرم همراه باشید.

مواد لازم چلو مرغ خامه ای

پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده ۲ حبه
سیب زمینی مکعبی خردش ده ۲ عدد
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه ۲ قاشق غذا خوری
عصاره مرغ ۱ عدد
برنج ۲ پیمانه

پلو مرغ خامه ای

دستور پخت پلو مرغ خامه ای

برای تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه در ابتدای کار پیاز را خرد می‌کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
سینه مرغ را که مکعبی خرد کرده‌ایم و با نمک، فلفل و زعفران دم کشیده، مزه دار کرده ایم، را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.

حتماً بخوانید:

مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس کمی رب گوجه فرنگی و سیر خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. در آخر سیب زمینی مکعبی خرد شده را که سرخ کرده ایم، به آن اضافه می کنیم.
چند دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم. حالا خامه صبحانه را با پنیر ماسکارپونه و عصاره مرغ در ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. برنج را که از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده ایم، آبکش می کنیم.

یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس کمی نمک و برنج را به آن اضافه کرده و تا آب بجوشد و برنج نیم پز شود. سپس برنج را آب کش می کنیم و در یک ظرف چرب شده مناسب فر می ریزیم.
حالا سطح آن را صاف می کنیم و از مواد مرغ روی آن می ریزیم و خوب صاف می کنیم. سپس روی آن مواد خامه ای را می ریزیم و در فر گرم شده با حرارت ۲۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم تا پخته شود. چند دقیقه هم گریل را روشن می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا