دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مرمکه دسر محبوب شمالی

طرز تهیه مرمکه در منزل

مرکمه شمالی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر گرگان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرمکه شمالی در ادامه با دلگرم همراه باشید.

مواد لازم مرمکه شمالی در منزل

برنج نیم دانه : نیم کیلوگرم
مغز گردو : ۳۰۰ گرم
شیره انگور : یک لیوان
روغن مایع : ۱/۴ لیوان

نوشته های مشابه

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

طرز تهیه مرمکه شمالی در منزل

برای تهیه مرمکه ابتدا برنج نیم دانه را درون مقداری آب به مدت سه ساعت خیس نمایید و بعد از مدت زمان ذکر شده برنج را درون آبکش بریزید.

مقداری از مغز گردو را خرد نمایید و باقی مانده گردوها را چرخ نمایید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و برنج آبکش شده را درون روغن تفت دهید و مغز گردوی چرخ شده را نیز به برنج بیفزایید و تفت دهید.

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

توجه داشته باشید که برنج را نباید بیش از اندازه سرخ کنید زیرا سفت و خشک می شود. در این مرحله از طرز تهیه مرکمه مقداری آب به مخلوط برنج و گردو بیفزایید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید و برنج نیز لعاب دار شد شیره انگور را به آن بیفزایید و مخلوط مواد را به خوبی هم بزنید.

حتماً بخوانید:

در این مرحله باید آنقدر آب به برنج بیفزایید تا به صورت کامل بپزد و زیر انگشتان له شود. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد مغز گردوی خرد شده را به آن بیفزایید و هم زدن حلوا را آنقدر ادامه دهید تا حلوا در مرکز تابه جمع شود و به روغن بیفتد.

سپس حلوا را به خوبی له نمایید.بعد از اینکه حلوا پخته شد آن را روی سینی چرب شده ای صاف و پهن نمایید و به شیوه دلخواه خود مرمکه را برش بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا