دسته‌بندی نشده

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

مواد لازم:

بادمجان متوسط 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 6 عدد

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى

نوشته های مشابه

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى

طرز تهیه:

دو عدد از بادمجان ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل / فر )

و بعد از اينك خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد ، داخل ماهيتابه كمى پياز را تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمى زرد چوبه و نمك بريزيد ، بادمجانهاى كبابى را هم اضافه كنيد ،

حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجانها كاملاً پخته و نرم شوند … به طورى كه آبى نداشته باشند ” چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مياندازد”

زمانى كه مطمئن شديد بادمجانها كاملاً پخته ، داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو و زعفران و كشك تزئين كنيد …

نكته در تهیه كشك و بادمجان رژيمى:

اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را كبابى كردیم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد . چون زمانى كه كبابى ميشوند گوشت شان هم كمى كمتر ميشود … وترجيح ميدهم بادمجان هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند .

من در تفت دادن يك عدد پياز هم فقط از يك قاشق غذا خورى روغن استفاده كردم .

در صورت تمايل ميتوانيد 1/2پيمانه كشك را در آخر پخت اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از چند دقيقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئين نمائيد .

نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا