دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قیمه نثار خوش عطر و بو مرحله به مرحله

قیمه نثار و آموزش کامل با طرز تهیه “قیمه نثار” خوشمزه

قیمه نثار غذای سنتی شهر قزوین است. “قیمه نثار” یک غذای مغذی و لذیذ است. برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه “قیمه نثار”

  • گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم
  • خلال بادام یک سوم لیوان
  • زرشک یک سوم لیوان
  • برنج ۲ پیمانه پلو پز
  • خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه

  1. پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد
  2. وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
  3. خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .
  4. زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .
  5. برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .
  6. برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

نکات تکمیلی در مورد قیمه نثار

  • قیمه نثار جزو غذای محلی – قزوین میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
  • قیمه نثار را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا