دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی دلی مانجو به روش خانگی

طرز تهیه دسر دلی مانجو

این شیرینی شبیه به کیک ماه چینی است که البته به اندازه ی آن فشرده نمی باشد. مانجو شیرینی خاصی است که بیشتر وقت ها به عنوان هدیه یا برای مراسم خاص مورد استفاده قرار می گیرد که از آن جمله می توان به تعطیلات ملی یا جشن های تولد اشاره نمود.

مواد لازم:

یک عدد تخم مرغ
3 ق غ شکر
2 ق غ شیر
4 ق غ آرد سفید الک شده
1 ق چ بکینگ پودر
نوک قاشق چای خوری (مقداری) وانیل

نوشته های مشابه

طرز تهیه دسر دلی مانجو

طرز تهیه:

اول تخم مرغ را با چنگال هم بزنید که رنگش یکم عوض بشه بعد سه قاشق شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکر حل بشه بعدش شیر رو اضافه کنید.
بعد وانیل رو اضافه کنید بهش و هم بزنید. (با همون چنگال انجام بدین وسیله خاصی نمی‌خواد)
بعد آرد و بکینگ پودر رو قاطی کنید با هم و کم کم به موادتون اضافه کنید.

حتماً بخوانید:

روغن رو بذارید یکم داغ بشه و با قاشق بریزید صبر کنید پف کنه روش برگردونید بافت خیلی خوبی داره و خوش طمعه. زیاد روغنی هم نیست میتونید دستمال کاغذی بذارید روغنش گرفته بشه
میتونید روش هم پودر قند بریزید و یا با پودر گردو و نارگیل و … داخل شیرینی رو پر کنید.

منبع : خانه آشپزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا