دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

نوشته های مشابه

• زمان پخت: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

مواد لازم :

• یک پیمانه آب پرتقال

• 3 قاشق غذاخوری شیره افرا

• 1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل

• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

• 600 گرم کدوحلوایی خرد شده

روغن

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• 6 پیمانه کاهو یا کلم

• یک عدد کاسنی قرمز کوچک

• نصف پیمانه پسته

• 85 گرم پنیر بز خرد شده

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

طرز تهیه:

1.برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا