طرز تهیه سالاد زنجبیلی
مواد لازم:
آب ………………………………………………….. 3/4 فنجان
شکر قهوه ای ……………………………………… 115 گرم (431 کالری)
لیمو ترش تازه …………………………… 4 قاشق چای خوری (15 کالری)
زنجبیل (خرد شده ) ……………………. 1 قاشق چای خوری (70 کالری)
کیوی (بدون پوست و خرد شده ) ………………… 1 عدد (40کالری)
پرتقال (بدون پوست و هسته و خرد شده ) ……… 1 عدد (40کالری)
سیب (خرد شده ) ……………………………….. 1 عدد (40 کالری)
موز(خرد شده ) …………………………………… 1 عدد (80 کالری)
انگور (بدون هسته ) ………………………………. نصف لیوان (60 کالری)
طرز تهیه سالاد زنجبیلی
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه کوچک آب ، شکر قهوه ای ، لیموترش تازه ، و زنجبیل را با هم مخلوط کرده حرارت می دهیم تا جوش بیاید سپس حرارت رو کم می کنیم و در ماهیتابه را میذاریم و 5 دقیقه به حرارت دادن ادامه میدهیم سپس مواد را در یک کاسه کوچک ریخته و بعد از اینکه کمی خنک شد در ظرف رو می گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک بشود .
کیوی ، پرتقال ، سیب ، موز و انگور را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و شربتی که آماده کرده بودیم را روی میوه ها می ریزیم و درب ظرف را می پوشانیم و 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم که کاملا خنک شود . برای سرو کردن ، با قاشق سالاد را در ظرفهای دلخواه مخصوص سرو می ریزیم .
توجه : پرتقال برای گروه خون A و O و AB مناسب نمی باشد . دارندگان این گروه خونی می تواند از گریپ فروت استفاده کنند. کیوی نیز برای گروه خون O مناسب نمی باشد .
کالری این سالاد خوشمزه ………………………. 776