دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دوغ

Imageاول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود.

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم

سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم.
اکنون دوغ ما به همراه چند تکه یخ آماده میل کردن است.هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

دوغ عربی

مواد مورد نياز:

نحوه تهيه:
دوغ عربي است. براي تهيه اين دوغ، ماست تازه را که هنوز سفت نشده با همزن برقي بزنيد تا شل شود و کف کند. سپس مقداري سبزي معطر (نعناع، پونه يا …) را کف دست بساييد و با کمي نمک به دوغ بيفزاييد تا يک ساعت بماند و عطر سبزي در دوغ پخش شود.

سپس چند تکه يخ در ليوان بيندازيد. دوغ را روي آن بريزيد و نوش جان کنيد. اين‌جاست که فرق دوغ عربي با ساير دوغ‌ها مشخص مي‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا