دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر هلو بو داده، میان وعده مقوی

طرز تهیه هلو بو داده عسلی

هلو از میوه های محبوب بین مردم و مخصوصا کودکان است. اگر هلو با کمی عسل و دارچین بو داده شود، یک خوردنی شیرین خوشمزه درست می شود که باعث افزایش انرژی می گردد.
از هلو بو داده می توان به عنوان میان وعده یا دسر استفاده نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هلو بو داده عسلی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه هلو بو داده عسلی

مواد لازم هلو بو داده عسلی

نوشته های مشابه

هلو بزرگ رسیده ۳ عدد
عسل خام یک چهارم فنجان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
دارچین آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
میخک یک چهارم قاشق چای خوری
نمک به مقدار کم

مواد لازم برای تزیین و سرو

ماست یونانی به مقدار لازم
گرانولا به مقدار لازم
برگ های نعنا به مقدار لازم

آشنایی با روش تهیه هلو عسلی

طرز تهیه هلو بو داده عسلی
مرحله اول

برای تهیه هلوی خوشمزه به صورت بوداده عسلی در ابتدای کار، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه در یک کاسه کوچک عسل، وانیل، دارچین، میخک و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

حتماً بخوانید:

مرحله دوم

در این مرحله هلوها را از وسط با یک کارد تیز نصف می کنیم، سپس هسته هایشان را خارج می کنیم. در ادامه هلوهای خرد شده را درون ظرف پخت قرار می دهیم. توجه داشته باشید که ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آن ها جا بشوند.

پوستر دسر هلو بو داده عسلی

مرحله سوم

شربت عسل را با قاشق روی هلو ها می ریزیم، هلوها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند می پزیم. سپس از فر خارج کرده و با ماست یونانی و گرانولا و برگ نعنا تزیین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا