دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء

آموزش طرز تهیه چیز کیک لیمو ترش و نعناء در منزل

ترکیب لیمو ترش و پنیر یه طعم بی‌نظیر است که قصد داریم با بیسکویت‌ مادر آموزش رو براتون بگذاریم تا الان که به فصل بهار و گرما نزدیک می‌شویم این دسر را درست کنید و این طعم متفاوت را تجربه‌ کنید.

یک سوپرایز فوق‌العاده که می‌توانید مهمان‌های‌تان را غافل‌گیر کنید همراه ما در این مقاله از دلگرم باشید با آموزش مرحله به مرحله این دسر خوشمزه و متفاوت.

چیز کیک | طرز تهیه دسر بیسکویت لیمویی با نعناء

مواد لازم:

  1. قالب کمربندی به قطر ٢٠ سانت
  2. بیسکویت مادر ٢٥٠ گرم • کره ١٠٠ گرم
  3. پنیر ماسکارپونه ٤٠٠ گرم
  4. خامه سفید صبحانه ٢٠٠ گرم
  5. وانیل ١ قاشق چای خوری
  6. پودر ژلاتین ١ قاشق سرپر ( ١٠ گرم )
  7. پودر قند ١٠٠ گرم
  8. لیمو ترش ٢ عدد
  9. نعناء برای تزیین به مقدار دلخواه
  10. رنگ مجاز خوراکی سبز به دلخواه خودتان

دستور تهیه چیز کیک لیمویی با نعناء

بیسکویت‌ها را پودر کنید برای اینکه یکدست شوند الک کنید. بعد با کره که به دمای محیط رسیده خوب مخلوط کنید. باید یک خمیر نرم (مثل ماسه) داشته باشید.

حالا کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را کف قالب بریزید و با گوشکوب خوب منسجم و تمام سطحش یک اندازه شود. داخل یخچال به مدت نیم ساعت بگذارید.

در کاسه‌ای پنیر را با همزن بزنید تا حالت پفکی به خودش بگیرد سپس وانیل، خامه و پودر قند را اضافه کنید و تا جایی که یکدست و خوب مخلوط شود باید هم بزنید.

آب یکی از لیموها را بگیرید اگر به مقدار پنج یا شش قاشق شد که خوب است در غیر این صورت تا وقتی به اون اندازه برسد آب سرد اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین را بریزید روش و بگذارید روی حرارت غیر مستقیم کتری (روش بن‌ماری) تا کاملاً شفاف و ژله‌ای شود بعد به مایۀ پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

بعد دو سوم مایه را بریزید روی سطح بیسکویت، این بار یک ربع داخل فریزر بگذارید چون باید سریع ببنده، تا لایه دوم را آماده کنید،

با یه خلال دندون مقدار خیلی کمی از رنگ خوراکی سبز به مایه بزنید و خوب مخلوطش کنید و بریزید روی لایه اول و سطحش را صاف کنید و به مدت دو ساعت یخچال قرار دهید.

بعد از دوساعت ترکیب آماده شده را از پخچال خارج کنید. سپس به آرامی کمربند قالب را باز کنید و داخل ظرف مورد نظرتان سرو و با برش‌های لیمو و نعناء تزیین و کنید.

دسر بیسکویتی با طعم لیمو نعناء آماده‌ست نوش جان اضافه کردن رنگ خوراکی دل خواه است. می‌توانید استفاده نکنید و مواد پنیری دسرتان کلاً سفید باشد.

چون به لحاظ بصری رنگ سبز کمرنگ ترشی لیمو ترش را منتقل می‌کند و جذاب‌تر است استفاده کردیم.

طرز تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء

separator line

برخی از خواص بی نظیر نعنا

نعناع باد شکن است و گاز معده و روده را از بین می برد .

نعناع تقویت کننده معده و بدن است.

نعناع ضد تشنج و ضد سرفه است.

یک فنجان چای گرم نعناع سینه را آرام می کند.

نعناع مسکن ،آرام بخش و قاعده آور است.

استفاده از نعناع درد شکم را برطرف می کند.

نعناع درمان سرماخوردگی و آنفوانزا می باشد.

نعناع ناراحتی های عصبی را برطرف می کند.

برای تسکین درد دندان نعناع را دردهان گذاشته و بجوید.

آشامیدن چای نعناع و یا عصاره نعناع خونریزی سینه را قطع می کند.

کمپرس نعناع درد سینه و پهلو را از بین می برد.

نعناع کرم های روده و معده را می کشد.

برای از بین بردن سکسکه و دل بهم خوردگی و استفراغ نعناع را با آّب انار ترش بخورید.

نعناع ادرار را زیاد می کند .

برای رفع قولنح و دردهای روده معده و هضم نشدن غذا چای نعناع بنوشید.

برای از بین بردن گلو درد چای نعناع غرغره کنید .

نعناع معرق است بنابراین تب را پائین می آورد.

در هنگام سرماخوردگی بینی را با چای نعناع بشوئید.


بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه ی چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا