دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورش اسفناج گردو خوشمزه و مجلسی با گوشت

خورشت اسفناج گردو یکی از خورش های مجلسی و خوشمزه می باشد. این خورش با دستور پخت های متفاوتی تهیه می شود. در خورش اسفناج گردو از گوشت قرمز استفاده می شود به هر دلیلی اگر دوست نداشتید از گوشت قرمز استفاده کنید می توانید از گوشت سفید استفاده نمایید.
در این مطلب با آموزش طرز تهیه خورش اسفناج گردو آشنا می شوید.
این خورش همچون خورش آلو اسفناج و خورش تره اسفناج از خورشت های سنتی ایران است که محبوبیت بسیاری دارد. در اصل این خورش برای دامغان می باشد و از مخلوط اسفناج و گردو تهیه می گردد.
برای پخت خورش اسفناج گردو می توانید از چاشنی هایی مانند رب انار و آبغوره استفاده کنید البته اندازه اضافه کردن رب انار بستگی به سلیقه شما دارد. خورش اسفناج گردو بسیار مقوی می باشد زیرا در تهیه آن از گردو و اسفناج که دارای کلسیم است استفاده می شود. مواد مورد استفاده در این دستور مناسب چهار نفر می باشد.

خورش اسفناج گردو

مواد لازم خورش اسفناج گردو خوشمزه

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
رب انار ترش ۲ قاشق غذا خوری
زرد چوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش اسفناج

طرز تهیه خورش اسفناج گردو دلپذیر

برای تهیه خورش اسفناج گردو خوشمزه ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و بعد درون یک قابلمه مناسب روغن ریخته و پیاز را بیفزایید، سپس روی حرارت مناسب قرار دهید.
در این مرحله زمانی که پیازها کمی طلایی شد، زرد چوبه و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه با پیاز مخلوط شود. در ادامه گوشت را به تکه های متوسط خورشتی تبدیل کنید و داخل پیاز بیفزایید، سپس هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
حدود ۱ لیتر آب به گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا زمانی که آب جوش بیاید و کف کند، کف هایی که روی سطح آب است بگیرید.
در مرحله سوم حرارت را کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. سپس گردو را در آسیاب، آسیاب کرده و داخل قابلمه بی افزایید.

حتماً بخوانید:

اسفناج ها را به خوبی بشویید و به صورت درشت خرد کنید سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و به مقداری روغن بریزید در ادامه اسفناج را به تابه بی افزایید و خوب تفت دهید تا سرخ شود. زمانی که گوشت پخت رب انار را همراه اسفناج به قابلمه اضافه کنید.

در مرحله آخر اجازه دهید آب خورشت کم شود و جا بیفتد. طعم خورش را بچشید و به دلخواه نمک، فلفل و آبغوره اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا