دسته‌بندی نشده

طرز تهیه به پلو یک پلو خوشمزه و پاییزی

آموزش پخت به پلو در منزل

به پلو غذای محبوب خوش عطر و خوشمزه ی اصفهان با روش پخت آسان . با دلگرم همراه شوید

طرز تهیه به پلو یک پلو خوشمزه و پاییزی

طرز تهیه به پلو مجلسی

مواد لازم برای تهیه به پلو

  • برنج ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • به ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • خلال پسته ۱ استکان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خلال بادام ۱ استکان

طرز تهیه به پلو

  1. گوشت را چرخ کرده و خوب ورز دهید تا سفت شود.سپس آن را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.
  2. به را شسته و به صورت خلال هایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز کنید.
  3. ۳گوشت های سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب ، خلال پسته و بادام ، شکر ، به و زعفران اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم کنید.
  4. در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده کرده و برنج را دم بیندازید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا