دسته‌بندی نشده

طرز تهیه باقلوا مرطوب و خوشمزه

طرز تهیه باقلوا مرطوب و خوشمزه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز تهیه باقلوا مرطوب و خوشمزه

طرز تهیه باقلوا مرطوب و خوشمزه

دستور پختی که در ادامه آمده است حاوی همه ادویه های خوشبوی فوق العاده ای است که در این شیرینی سبک گرد هم آمده اند و لابلای این شیرینی خوشمزه مرطوب با گردو،هل، دارچین و گلاب پر شده است.

مواد لازم:

برای خمیر باقلوا:

کره: 226 گرم

شکر: 1 فنجان

ماست ساده: 1 فنجان

تخم مرغ: 2 عدد

جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری

پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری

آرد: چهار و نیم تا 5 فنجان

برای مایع لابلای شیرینی:

پودر هل: 2 قاشق چایخوری

پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری

شکر پودر شده: سه چهارم فنجان

گردوی نگینی خرد شده: 1 و نیم فنجان

سفیده تخم مرغ هم زده شده( زرده های تخم مرغ را نگه دارید): 2 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد که باید با 1 قاشق چایخوری آب سرد مخلوط کرده و هم بزنید.

مواد لازم برای شربت:

آب: یک و نیم فنجان

شکر: یک و نیم فنجان

عسل: یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب: 1 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری

برای تزیین:

پسته خرد شده

دستور تهیه:

1.فر را روشن کرده و حرارت آن را روی 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2.سینی فر نچسب مستطیلی با ابعاد(عرض: 22 سانتی متر، طول: 33 سانتی متر، گودی: 2.5 سانتی متر) را انتخاب کرده و کف آن را با کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید. سینی را بتکانید تا آرد های اضافی بیرون ریخته شوند.

3.در یک کاسه کوچک 2 قاشق چایخوری هل، 2 قاشق چایخوری دارچین، سه چهارم فنجان شکر پودر شده و یک و نیم فنجان گردوی نگینی خرد شده را ریخته و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

4.در یک کاسه بزرگ، تمام مواد لازم برای تهیه خمیر به جز آرد را ریخته و هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.

5.آرد را بتدریج اضافه کرده و با یک قاشق چوبی بعد از هر بار افزودن آرد، به خوبی هم بزنید.آنقدر آرد اضافه کنید تا وقتی خمیر به انگشتان دست نچسبد؛ ممکن است مقداری از آرد شما باقی بماند. خمیر را روی یک سطح تمیز که آرد پاشیده اید قرار داده و آن را به شکل یک مستطیل بزرگ و چاق در آورده و سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

6.با استفاده از وردنه یکی از خمیرها را به شکل مستطیلی به ابعاد22 در 33 سانتی متر باز کنید.

7.به آرامی خمیر باز شده را بلند کرده و کف سینی فر آماده بیاندازید، با استفاده از انگشتانتان خمیر را در داخل ظرف بکشید تا کف سینی را کامل پر کند.

8. مقداری از سفیده تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید.

9.گردو و دیگر مواد وسط خمیر را روی خمیر به طور یکنواخت بپاشید.

10.مابقی سفیده تخم مرغ را روی این مواد بریزید و بطور یکنواخت منتشر کنید.

11. روی میز آشپزخانه یا تخته شیرینی پزی که کمی آرد پاشیده ایم تکه دیگر خمیر را با وردنه به شکل یک مستطیل 22در 33 سانتی متری باز می کنیم، سپس خمیر باز شده را با دقت بلند کرده و روی موادی که داخل خمیر قبلی ریخته بودیم می گذاریم و آنها را با این قطعه دوم خمیر می پوشانیم. خمیر را به آرامی با کف دست فشار می دهیم و لبه های دو خمیر را به هم می چسبانیم.

12. خمیر دو لایه و پرشده را به 20 قطعه مساوی تقسیم کرده و با استفاده از یک چاقوی تیز هر دو لایه آن را برش می دهیم.

سپس با استفاده از فرچه آشپزی زرده تخم مرغ های زده شده را روی سطح خمیر نهایی می مالیم.

13.سینی را درون فر از قبل گرم شده، طبقه وسط با حرارت 176 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و رنگ آن طلایی مایل به قهوه ای گردد.

14. 15 دقیقه بعد از اینکه شیرینی را در فر قرار دادیم، درست کردن شربت را آغاز می کنیم. در یک تابه متوسط یک و نیم فنجان آب، یک و نیم فنجان شکر و یک و نیم فنجان عسل بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید با حرارت بالا به جوش آید. اجازه دهید این شربت به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و یک قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری گلاب به آن اضافه کنید.

15.تا وقتی شیرینی ها پخته و آماده شوند، شربت هم خنک تر شده و ولرم می شود.

16. وقتی سطح شیرینی طلایی مایل به قهوه ای شد، آن را از فر بیرون آورده و روی یک سینی بزرگ قرار دهید تا از ریختن شربت اضافی روی میز آشپزخانه تان جلوگیری کنید. یک بار دیگر با چاقو برش هایی را از روی برش های قبلی ادامه دهید تا شیرینی ها به خوبی از هم جدا شوند.

17. تمام شربت ولرم شده و آماده را روی شیرینی ها و لابلای آنها بریزید، شاید اینطور به نظر برسد که کل شربت لابلای شیرینی ها جا نمی گیرد، ولی اینطور نیست، در واقع شربت جذب شیرینی ها شده و آنها را به شیرینی هایی مرطوب و شگفت انگیز تبدیل خواهد کرد. در آخر پسته ریز شده را روی هر شیرینی بپاشید.

18. بگذارید تا شیرینی های آماده در دمای اتاق خنک شوند، سپس آنها را از سینی فر جدا کرده و در ظرف مخصوص بچینید.

نکته: می توانید این شیرینی را در کیسه فریزر یا ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید فقط توجه داشته باشیدکه روی شیرینی ها را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

خواص هل عبارتند از:

– تقویت كنده قلب است.

– بادشكن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.

– تقویت كننده بدن است.

– ادرار آور است.

– قاعدگی را باز می کند.

– زخم های دهان را برطرف می كند، بدین منظور دم كرده هل را در دهان قرقره كنید.

– خوشبو كننده دهان است.

– برای تسكین درد گوش ، گرد هل را در گوش بریزید.

– تب را پایین می آورد.

– معالج سرماخوردگی است.

– برای تسكین درد روماتیسم مفید است.

– ضد مسمومیت است.

– برای رفع بیماری های چشم مفید است.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا