دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اشکنه بادمجان رستورانی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم اشکنه گوجه بادمجان خوشمزه و مقوی

پیاز ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن محلی به مقدار کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی

 اشکنه بادمجان

طرز تهیه اشکنه بادمجان

برای تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را به خوبی شسته و بدون جدا کردن پوست آنها به صورت مکعبی خرد می کنیم. حالا بادمجان ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون آب و نمک می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی شان خارج شود. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم.
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن محلی به قابلمه می افزاییم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

اشکنه

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها آزاد شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه می افزاییم.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس نعنا خشک را به همراه شنبلیله به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها آزاد شود. حالا بادمجان و گوجه فرنگی ها را به قابلمه می افزاییم.
در ادامه مواد را به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به خوبی بپرند.

غذا با بادمجان

در این مرحله برای اینکه اشکنه غلیظ تر شود، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و آرد را به آن اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آرد سرد را به تابه اضافه می کنیم.

حتماً بخوانید:

در ادامه آرد و آب سرد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی و آرام به قابلمه اضافه کرده و بدون هم زدن اجازه می دهیم تخم مرغ ها پخته شوند.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه زمانی که مواد پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اشکنه بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه اشکنه بادمجان را به همراه نان تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا