دسته‌بندی نشده

شیرینی عسلی

Image مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم؛
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری؛
پوست رنده شدۀ لیمو: نصف قاشق چایخوری؛
روغن زیتون بدون بو: ۸۰ میلی لیتر؛
آب انگور: ۱۶۰ میلی لیتر؛
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم؛
عسل: ۱۲۵ میلی لیتر؛
آب: ۸۰ میلی لیتر؛
میخک: نصف قاشق چایخوری؛
چوب دارچین: ۱ عدد؛
پودر قند: به میزان لازم (در صورت تمایل).

طرز تهیه:
آرد را در ظرفی بریزید و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.
پوست رنده شدۀ لیمو، روغن زیتون و آب انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و ۳۰ دقیقه در یک کیسۀ نایلونی، داخل یخچال استراحت دهید.

سپس خمیر را از یخچال در آورید و به ضخامت چند میلیمتر باز کنید. خمیر را با قالب چهارگوش ۳ سانتیمتری برش دهید و در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، روغن اضافۀ آن را با حولۀ کاغذی بگیرید.
عسل را با آب، میخک و چوب دارچین مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲ دقیقه بجوشد. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

بعد از ۵ دقیقه تک تک شیرینی ها را داخل آن بیندازید و سپس در صافی قرار دهید. بعد شیرینی ها را در ظرف بچینید و در صورت تمایل روی آن پودر قند بپاشید.

نکته:
شما می توانید به جای استفاده از آب انگور سیاه از نوع روشن آن استفاده کنید در این صورت شیرینی رنگ روشنتری پیدا خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا