دسته‌بندی نشده

سیب پلو – غذای سنتی کرمانشاه

سیب پلو

مواد لازم :

_ برنج 2 پیمانه

_ آب یرای برنج ایرانی 3 پیمانه و برای برنج دانه بلند خارجی 3/5 پیمانه

_ سیب زمینی 2 الی 3 عدد متوسط

_ شوید خشک به قدر کافی

_نمک قدری

_روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

_ گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ

_ کشمش و خرما و پیاز و … برای تزئین

سیب پلو – غذای سنتی کرمانشاه

طرز تهیه :

_ برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید .

_ برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دو باره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید. دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.

اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه میریزد و ما بینش شوید می پاشید . پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد . برای اینکه سیر له نشود و برنج بوی سیر نگیرد چون ممکن است بعضی سیر را دوست نداشته باشند بهتر است سیر را با آخرین لایه پوست آن خوب شسته و روی برنج بگذارید .هم سیر خوب پخته میشود و هم له نمیشود و برنج هم بوی سیر را به خودش نمیگیرد .

منبع:آشپزی رنگین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا