دسته‌بندی نشده

سیاه شدن چای در فلاسک به چه عواملی بستگی دارد ؟

علت سیاه شدن چای در فلاسک

آیا تابحال دقت کرده اید که چای در فلاسک یا فلاکس زود سیاه می شود؟ یا پس از مدتی مزه بدی به خود می گیرد. در این مطلب می توانید اطلاعات کاملی درباره علت سیاه شدن چای در فلاسک به دست آورید. دلایل بد مزه شدن چای و زمان نگهداری آن در فلاسک نیز مطالب دیگری است که به آن ها پرداخته می شود، پس اگر شما هم این مشکلات را تجربه کرده اید، حتما این مطلب را مطالعه نمایید.

برخی افراد از بد مزه شدن طعم چای در فلاسک شکایت می کنند. کارهای ساده ای باعث این تغییر مزه می شود. چیزهای کوچک و ناچیزی که شاید تا به حال به آن ها دقت نکرده اید. اگر می خواهید چای فلاسک بد مزه نشود، موارد زیر را رعایت نمایید.

  1. از یک فلاسک برای دم کردن انواع مختلف چای استفاده نکنید، برای مثال برای چای سبز یک فلاسک مخصوص بگذارید.
  2. بعد از خوردن چای و تمام شدن آن فلاسک را به خوبی بشویید.
  3. به زمان نگهداری چای در فلاسک دقت کنید.

زمان نگه داشتن چای در فلاسک اهمیت زیادی دارد. همانطور که قبلا اشاره شد اگر چای زمان زیادی در فلاسک بماند، طعم، رنگ و بوی آن تغییر خواهد کرد. این مدت با توجه به نوع فلاسک متغییر است. شیشه فلاسک و بدنه آن تاثیر زیادی در این زمینه خواهند داشت. اگر این مدت طولانی باشد، علاوه بر تغییرات فیزیکی، چای به تدریج سرد می شود. زمان نگهداری چای از شش ساعت تا دوزاده ساعت متغیر است. برخی از فلاسک ها قابلیت نگهداری بیش تر و برخی قابلیت نگهداری کمتری دارند.

علت سیاه شدن چای در فلاسک چیست؟

بررسی علت سیاه شدن چای در فلاسک

در این قسمت به بررسی علت سیاه شدن چای در فلاسک می پردازیم. وقتی چای مدت زیادی در فلاسک بماند کم کم سیاه و سیاه تر می شود. دم کشیدن چای دلیل این تغییر رنگ به حساب می آید. اگر دقت کرده باشید، چای فلاسک در ابتدا کم رنگ است و به تدریج تغییر رنگ می دهد.

برای جلوگیری از سیاه شدن چای می توانید از صافی استفاده کنید. با استفاده از صافی برگ های چای را جدا نمایید. در این صورت رنگ چای ثابت می ماند، همچنین می توانید از چای کیسه ای برای این کار استفاده نمایید. این نوع چای می تواند کمک زیادی به حل این مسئله کند. کافیست یک عدد چای کیسه ای را در فلاسک بگذارید و پس از دم کشیدن چای آن را خارج نمایید.

حتماً بخوانید:

در این صورت چای به مقدار دلخواه شما سیاه رنگ می شود. برای نوشیدن چای خوش طعم، خوش بو و خوش رنگ فقط نوع و برند چای مهم نیست. برای داشتن خاطره ای خوش از نوشیدن این مایع آرام بخش باید به محل نگهداری چای دم شده نیز توجه کنید. زمان و نحوه نگهداری آن نیز حائز اهمیت است.

دمای آب: اگر آب برای ساخت چای در فلاسک بسیار داغ باشد، ممکن است باعث سیاه شدن چای شود. به عنوان مثال، آب جوش برای ساخت چای در فلاسک ممکن است باعث سیاه شدن چای شود.

بررسی علت سیاه شدن چای در فلاسک

نوع فلاسک: استفاده از فلاسک های نامناسب ممکن است باعث سیاه شدن چای شود. فلاسک هایی که دارای سطح داخلی خشک و ناصاف هستند، ممکن است باعث سیاه شدن چای شوند.

منبع : چشمگیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا