دسته‌بندی نشده

سوپ ورمیشل

Imageمواد لازم :
گوشت گاو 1000 گرم
پياز 1 عدد
برگ بو 2 عدد
هندوانه 150 گرم
سيب زميني 150 گرم
ورميشل 75 گرم

طرز تهيه :

يک کيلو گوشت و يک پياز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت 4 الي 5 ساعت بپزيد و پس از آينکه پخته شد ، صافش کنيد .

آنگاه 150 گرم هويج در آن بريزيد ، بگذاريد نيم پز بشود . بعد 150 گرم سيب زميني پوست گرفته 75 گرم ورميشل و قدري نمک در آن بريزيد

پس از اينکه سوپ پخته شد ، آنرا در ظرف سوپخوري بکشيد و گوشت پخته آنرا بقطعات نسبتا درشت قيمه کرده با يک پياز کوچک در 150 گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدري فلفل و نمک روي آن بريزيد و براي افزودن طعم آن يکقاشق جعفري ريز کرده هم بپاشيد ، بمجرد اينکه تخم مرغ بسته شد ، آنرا هم زده دز ظرفي ريخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بياوريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا