دسته‌بندی نشده

سوپ برش

Imageمواد لازم :
گوشت گوسفند 1000 گرم
كلم پيچ قرمز 500 گرم
شويد يا شبت 100 گرم
جعفري ساطوري شده 100 گرم
پياز 1 عدد
نمك قدري
سيب زميني 200 گرم
لبو 100 گرم
سير 2 قاشق سوپخوري
هندوانه 150 گرم
برگ بو 4 عدد
برنج 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

گوشت و پياز و برگ بو را بار کرده قدري نمک در آن بريزيد همينکه گوشت نيم پز شد ، کلم و لبو و هويج و سير خرد کرده و برنج را در آن بريزيد و جعفري و شبت را مانند دسته گل ترتيب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بياويزيد .

پس از اينکه مواد مزبور پخته شد ، يکقاشق آب گوجه فرنگي را در 75 گرم کره ، سرخ کنيد و يک دانه فلفل قرمز در آن بريزيد . سپس سيب زميني را ريخته و سبزي دسته کرده و گوشت و استخوان را بيرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوري بکشيد .
سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوري بريزيد و آنرا سر سفره بياوريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا