دسته‌بندی نشده

سوپ برشت

Imageمواد لازم :

آب گوشت 1 گالن

آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري

شكر 1 قاشق سوپخوري

سركه 1 قاشق سوپخوري

آب چغندر 3 فنجان

سير 1 لپه

پياز 5 کيلو

فلفل سبز 2 دانه

خامه ترش قدري

نمك قدري

كلم 5 کيلو

لبو 0.5 کيلو

طرز تهيه :

پيازهاي خرد شده را مدت 15 دقيقه در کره سرخ کنيد و لبو و آبگوشت را در آن بريزيد و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم بپزد سپس رب گوجه فرنگي ، سير و فلفل سبز به آن افزوده مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه بپزد
آب چقندر و آب ليمو ترش و شکر و سرکه را ريخته مدت دو الي سه دقيقه همش بزنيد مقداري نمک بريزيد و با خامه ترش به سر سفره آوريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا