دستهبندی نشده
سس قهوه ای
مواد لازم :
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
كره 1 قاشق سوپخوري
هندوانه 2 عدد
پياز 2 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده 100 گرم
آب گوشت 1 فنجان
چاشني هندي قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پياز و هويج را خرد کرده در کره سرخ کنيد و رويش آب بپاشيد همينکه آرد باندازه کافي سرخ شد ، آبگوشت و شاخه هاي جعفري ، جوز هندي خرد کرده و فلفل و نمک بآن اضافه کنيد
همينکه باندازه کافي پخته شد ، يک قاشق رب گوجه فرنگي در آن ريخته ، مجددا براي چند دقيقه ديگر آنرا جوشانيده ، از روي آتش برداريد .