دسته‌بندی نشده

سس قهوه ای

Imageمواد لازم :

آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري

كره 1 قاشق سوپخوري

هندوانه 2 عدد

پياز 2 عدد

رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري

جعفري ساطوري شده 100 گرم

آب گوشت 1 فنجان

چاشني هندي قدري

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

پياز و هويج را خرد کرده در کره سرخ کنيد و رويش آب بپاشيد همينکه آرد باندازه کافي سرخ شد ، آبگوشت و شاخه هاي جعفري ، جوز هندي خرد کرده و فلفل و نمک بآن اضافه کنيد

همينکه باندازه کافي پخته شد ، يک قاشق رب گوجه فرنگي در آن ريخته ، مجددا براي چند دقيقه ديگر آنرا جوشانيده ، از روي آتش برداريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا