دسته‌بندی نشده

سس قند

Imageمواد لازم :

كره 100 گرم

گشنيز 1 قاشق سوپخوري

آب 1 فنجان

فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوري

آب ليموترش 0.5 فنجان

نمك قدري

طرز تهيه :

کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم بهمراه تخم گشنيز بو داده نرم قدري نمک داخل آن ريخته يک گيلاس آب و يا آب گوشت و نيم استکان آبليمو بآن مخلوط نموده آن را 15 دقيقه هم بزنيد و سپس سر سفره ببريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا