دسته‌بندی نشده

سس اسپانیولی

Imageمواد لازم :

كره 50 گرم

آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري

آب گوشت 1000 گرم

كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوري

هندوانه 2 قاشق سوپخوري

پياز 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

آرد را در کره سرخ کرده ، همينکه قهوه اي رنگ شد ، آب گوشت يا آب مخلوط با آب کباب در آن ريخته دو قاشق هويج و پياز و کرفس خرد کرده در آن بريزيد و مدت نيم ساعت بپزيد .

سپس صافش کرده روي خوراک گوساله و يا طيور بريزيد و سر سفره ببريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا