زردچوبه بو داده چه فوایدی دارد ؟
زردچوبه بوداده چیست؟
حتماً میدانید که طبق تحقیقات، بخش عمدهای (بین 27 تا 53 درصد! ) از کورکومین که مهمترین آنتی اکسیدان زردچوبه است در حین پخت و پز با حرارت بالا و تحت فشار از بین میرود . با این حال اگر زردچوبه به میزان کم و در دمای پایین بوداده شود و یا پخته شود، جذب آنتی اکسیدانهای آن به مراتب بالا میرود.
یکی دیگر از راههای افزایش جذب آنتی اکسیدانهای زردچوبه ، استفاده از پودر فلفل سیاه درجه یک به همراه آن است. این کار باعث میشود هم کورکومین موجود در زردچوبه و هم پیپرین موجود در فلفل سیاه بهتر جذب شوند.
به همین خاطر ما برای شما کار را راحت نمودهایم و قلم زردچوبه را قبل از آسیاب، با حرارت ملایم و بدون روغن تفت میدهیم و سپس آسیاب میکنیم. بدین ترتیب شما میتوانید آن را در انتهای پخت نیز به غذای خود بزنید و یا حتی همچون نمک به غذا بیفزایید تا از خواص زردچوبه بوداده بهرهمند شوید.
خواص زردچوبه بو داده
همچنین در مورد خواص زردچوبه بوداده میتوان گفت که پودر زردچوبه بو داده :
- رنگ پررنگتری دارد
- رنگدهی بیشتری دارد
- بوی کمتری میدهد
- حدوداً تا 20 درصد به صرفه تر است
آشنایی با روش کاشت و برداشت زردچوبه حتی در گلدان!
دمنوش زردچوبه : ۱۰ خاصیت شگفت انگیز چای زردچوبه
منبع : زرین ثمر