دسته‌بندی نشده

زردچوبه بو داده چه فوایدی دارد ؟

زردچوبه بوداده چیست؟

حتماً می‌دانید که طبق تحقیقات، بخش عمده‌ای (بین 27 تا 53 درصد! ) از کورکومین که مهمترین آنتی اکسیدان زردچوبه است در حین پخت و پز با حرارت بالا و تحت فشار از بین می‌رود . با این حال اگر زردچوبه به میزان کم و در دمای پایین بوداده شود و یا پخته شود، جذب آنتی اکسیدان‌های آن به مراتب بالا می‌رود.

یکی دیگر از راههای افزایش جذب آنتی اکسیدان‌های زردچوبه ، استفاده از پودر فلفل سیاه درجه یک به همراه آن است. این کار باعث می‌شود هم کورکومین موجود در زردچوبه و هم پیپرین موجود در فلفل سیاه بهتر جذب شوند.

به همین خاطر ما برای شما کار را راحت نموده‌ایم و قلم زردچوبه را قبل از آسیاب، با حرارت ملایم و بدون روغن تفت می‌دهیم و سپس آسیاب می‌کنیم. بدین ترتیب شما می‌توانید آن را در انتهای پخت نیز به غذای خود بزنید و یا حتی همچون نمک به غذا بیفزایید تا از خواص زردچوبه بوداده بهره‌مند شوید.

زردچوبه بو داده

خواص زردچوبه بو داده

همچنین در مورد خواص زردچوبه بوداده می‌توان گفت که پودر زردچوبه بو داده :

  • رنگ پررنگتری دارد
  • رنگدهی بیشتری دارد
  • بوی کمتری می‌دهد
  • حدوداً تا 20 درصد به صرفه تر است

آشنایی با روش کاشت و برداشت زردچوبه حتی در گلدان!

دمنوش زردچوبه : ۱۰ خاصیت شگفت انگیز چای زردچوبه

منبع : زرین ثمر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا