دسته‌بندی نشده

روکر انار ایتالیایی، مقوی ترین دسر شب یلدا

روش تهیه دسر روکر انار

زمان آماده سازی این دسر کمتر از ۳۰ دقیقه می باشد، اما به خاطر آماده شدن ژله، زمان آن کمی طولانی ‌تر خواهد شد. روکر انار را می‌ توانید در فصل زمستان در منزل آماده کنید و یک دسر خوشمزه و مقوی را در کنار خانواده سرو کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می توان به ترشک انار، چیز کیک انار، دسر انار دو رنگ لیوانی، مارمالاد آلبالو ، پاناکوتا انبه، کنافه، کرامبل سیب، تارت میوه و… اشاره کرد.

مواد لازم :

نوشته های مشابه

انار: ۴ عدد
ژله انار: ۱ بسته
شیر: ۱ پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
شکر: دو سوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر ژلاتین: ۴ قاشق چایخوری
گردو خرد شده: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۳ قاشق چایخوری
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه روکر انار؛ دسر خوشمزه و معروف ایتالیایی

طرز تهیه روکر انار؛ دسر خوشمزه و معروف ایتالیایی

مراحل تهیه :

گام 1 ابتدا ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
گام 2 سپس بر روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
گام 3 ظرف ژله را کمی چرب کنید و بعد از خنک شدن ژله انار، آن را در ظرف ژله بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
گام 4 پودر ژلاتین را نیز با آب سرد مخلوط و بر روی بخار کتری بگذارید تا حل شود.

حتماً بخوانید:

گام 5 در یک ظرف جداگانه شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را ریخته و مخلوط کنید.
گام 6 سپس نشاسته ذرت را کم کم اضافه و مخلوط کنید.
گام 7 شیر را بجوشانید و بعد به مواد شکر اضافه و با همزن مواد را خوب هم بزنید.
گام 8 حالا باید ظرف مواد را بر روی بخار کتری بگذارید تا مواد غلیظ شود.
گام 9 وقتی مواد غلیظ شد، ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
گام 10 انار دان شده را بر روی ژله انار بریزید و به آرامی ژله را مخلوط کنید.

روکر انار (دسر یلدایی)

گام 11 خامه و پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
گام 12 سپس مخلوط شکر را به آن اضافه و هم بزنید.
گام 13 بعد گردو ی خرد شده و بیسکویت پودر شده را نیز اضافه و هم بزنید.
گام 14 مخلوط خامه آماده شده را بر روی ژله انار بریزید و ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا