دسته‌بندی نشده

رومانف هلو

دسر

رومانف هلو

مواد لازم:

هلو: 750 گرم

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چای خوری

شکر : 1 قاشق سوپ خوری

خامه: 1 فنجان

پودر قند: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه رومانف هلو:

هلو ها رو تکه تکه کن و بریز داخل کاسه و شکر و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کن و بذار داخل یخچال. یک ساعتی که گذشت تقریبا ¼ هلو ها رو پوره کن و بقیه اونو به چهار قسمت مساوی تقسیم کن و بریز داخل چهارتا لیوان یا ظرف مورد نظرت.

خامه و پورد قند رو هم بزن تا فرم بگیره بعد با پوره هلو مخلوط کن و روی هلوهای داخل لیوان بریز و دوباره بریز داخل یخچال و بعد از نیم تا یک ساعت به همراه خونوادت نوش جان کن، حتما توی این روزای داغ از خوردن رومانف هلو لذت می بری، نوش جونت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا