دسته‌بندی نشده

روش طبخ خورش مرغ و زیتون لبنانی، مقوی برای افطار

طرز تهیه خورش مرغ لبنانی مخصوص با طعم خوشمزه

اکثر غذاهای لبنانی با سیر و زیتون طبخ می شوند. در آشپزی مدیترانه ای از روغن زیتون برای پختن و گریل کردن مواد غذایی استفاده می شود. این غذای ساده و خوشمزه با سینه یا فیله مرغ، فلفل دلمه ای، زیتون، روغن زیتون، زعفران، جعفری و زیره درست می شود.

خورش مرغ و زیتون لبنانی به ازای هر نفر حدود ۲۷۵ کیلوکالری انرژی دارد. زیتون ضد کلسترول خون است. این ماده منبع غنی اسیدهای چرب ضروری بدن است. زیتون روشن کننده و ضد آفتاب طبیعی پوست است. زیتون دارای مقدار زیادی ویتامین E، مس و آهن است که باعث افزایش رشد مو می شوند.

زیتون بیس اصلی بسیاری از غذاهای ایتالیایی، لبنانی، ترکی و یونانی است. تحقیقات نشان می دهند وارد کردن زیتون به مصرف روزانه افراد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد. اگر می خواهید خورش مرغ و زیتون لبنانی تان معرکه شود به نکات زیر توجه کنید:

۱- اضافه کردن کمی آب به خورش و قرار دادن قابلمه روی شعله کم باعث جاافتادن بیشتر خورش و خوشرنگ شدن آن می شود.
۲- چند دقیقه قبل از سرو غذا پودر زیره سیاه، زعفران و جعفری را اضافه کنید.
۳- زیره را زیاد نجوشانید چون باعث تلخی و بدرنگی غذا می شود.
۴- ترشی مخصوص این غذا، ترشی انگور است.
۵- برای دم کردن خورش از یک پارچه سفید نخی تمیز استفاده کنید. هرگز از پارچه ابری برای این کار استفاده نکنید.

طرز تهیه خورش مرغ لبنانی مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون لبنانی

اگر از غذاهای لبنانی لذت می برید حتما دستور تهیه سالاد فتوش و سالاد تبوله که از معروف ترین سالادهای لبنانی هستند را در مجله ما بخوانید.

مواد لازم :

مرغ:500 گرم
پیاز: 1عدد متوسط
سیر:4 حبه
زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : یک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو: 50 گرم
فلفل دلمه ای رنگی و سبز: 1 عدد
زیتون سبز بدون هسته: 10 عدد
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش: 2 عدد
پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده: 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 3 – 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم

 خورشت مرغ و زیتون غذای مقوی برای افطار

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.

حتماً بخوانید:

طرز تهیه مرغ لیمویی به روش جدید

طرز تهیه مرغ لیمویی به روش جدید

مرغ لیمویی یکی از انواع روش های تهیه مرغ می باشد که در کشورهای مختلف دنیا به شکل های گوناگون تهیه می شود، با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با طرز…

گام 2 آنگاه زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس تکه‌های مرغ را بیفزایید.
گام 3 اجازه دهید مرغ ها خوب تفت داده شوند.
گام 4 زیتون، فلفل دلمه‌ای و آب‌ لیمو را اضافه کنید.
گام 5 وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند.

غذای لبنانی، مرغ و زیتون

گام 6 10 دقیقه مانده به سرو غذا زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.
گام 7 هنگام سرو نیز جعفری ساطوری شده را روی خورش‌ بپاشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا