دسته‌بندی نشده

روش طبخ خورش به آلو اصیل اصفهانی

طرز تهیه خورش آلو اصفهانی

خورش آلو اصفهانی یا آن‌طور که خود اصفهانی‌ها می‌گویند خورشت به و آلو حاضر است. یک سفره‌ی قلمکار پهن کنید و با نوای استاد بنان به دل سی و سه پل سفر کنید.

خوشمزه‌هایی که لازم دارید:

آلو: نصف لیوان
به متوسط: یک عدد
گوشت گوسفندی: بیست تکه
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد
شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری
کره: سی گرم
آبلیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق دلخواه

طرز تهیه خورش آلو اصفهانی

طرز تهیه خورش آلو اصفهانی:

اول از همه که از حجم زیاد مواد اولیه سردرد نگیرید چون پختن این غذا ساده‌ترین کار دنیاست. برای شروع پیازها را خرد کنید و با زردچوبه کمی سرخشان کنید. وقتی که پیازها با رنگ طلایی‌شان اعلام آمادگی کردند، وقتش است که گوشت را هم به پیاز اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، بگذارید تا با نصف لیوان آب بپزد.

گوشت که دارد می‌پزد شما دست به کار شوید. به را خرد کنید. و در کمی کره تفت بدهید. اگر الان دارید می‌گویید این‌که خورش آلو اصفهانی است چرا به دارد؟ باید بگوییم که اصفهانی‌ها عاشق به هستند و در هر غذایی که بتوانند از این میوه خوشمزه استفاده‌می‌کنند. تازه برای محکم‌کاری اسم این غذا را هم خورش به و آلو اصفهانی گذاشتند.

 خورش به آلو اصفهانی

بعد از معاشرت به با کره، رنگ به کمی تغییر می‌کند. حالا وقتش است که به را به همراه چاشنی‌ها (نمک، فلفل، رب گوجه) به گوشت‌ها اضافه کنید. و حدود نیم ساعت مثل یک بانوی صبور برای پختن غذا صبر کنید.

حتماً بخوانید:

بعد از گذشت پانزده دقیقه از آن سی دقیقه‌ای که بالا گفتیم (درست وقتی پیمانه‌ی صبرتان لبریز شد.) آلوها را هم داخل خورشت بیندازید تا گوشت‌ها و سایر دوستان را غافلگیر کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا