دسته‌بندی نشده

روش طبخ خوراک ماهیچه آبدار و خوشمزه

فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

روش پخت ماهیچه خوشمزه را با هم میخوانیم و با فوت و فن‌های پخت چلو ماهیچه به سبک رستورانی آشنا خواهید شد. در واقع طرز تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی مجلسی بسیار ساده است.

مواد لازم :

ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه

فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

طرز تهیه یک ماهیچه خوش طعم :

مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید. ماهیچه ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.

این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود. بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.

روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود.

حتماً بخوانید:

دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد. برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست.

وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید. با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود. امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا