دسته‌بندی نشده

روش تهیه ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺑﺎ ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺑﺎ ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺑﺎ ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺑﺎ ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ

يه صبحانه عالي


ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ : 3 ﻋﺪﺩ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 3: ﻋﺪﺩ
ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ : 3 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ
ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ


ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﻭﺵ ﺍﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﻥ ﺍﺑﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻭﺳﻂ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﯾﮏ ﺑﺮﺵ ﺑﺪﯾﺪ . ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﮐﻤﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ . ﺑﻪ ﺣﺪﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﯼ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﯿﻢ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﺗﻮﺵ ﻭ ﺟﺎ ﺑﺸﻪ ﻭ ﻧﺮﯾﺰﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ


ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭﺩﺍﺧﻞ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﺲ ﭘﺴﺘﻮ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﮐﻤﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﺸﮑﻨﯿﺪ . ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ


ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ


ﻓﺮ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺭﻭﯼ 400 450- ﻭ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎﺗﻮﻥ ﺑﺒﻨﺪﻩ.ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎﺗﻮﻥ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ .ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻟﺬﯾﺬ ﺷﻤﺎ ﺣﺎﺿﺮﻩﺣﺎﻻ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﺳﺮﻭ ﮐﻤﯽ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ تو ﺑﺸﻘﺎﺏكنار ﻟﻮﺑﯿﺎﻫﺎ


* ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ را با چنگال له كنيد و به خوراك لوبيا اضافه كنيد. *گوجه خشك شده


گوجه فرنگي را خلالي برش زده و ميچينيم تو سيني فر و كمي نمك و پودر آويشن روش ميپاشيم و ميذاريم تو فر با دماي هفتاد درجه سانتيگراد تا وقتي گوجه ها كاملا خشك بشن حدودا شش الي هفت ساعت طول ميكشه ، بايد مواظب باشين نسوزه ، درجه حرارت فرها باهم متفاوته ممكنه اين زمان كم يا زياد بشه ، بعد از خشك شدن و خنك شدن تو شيشه ميريزيم و لابلاش سير و ريحان و روش روغن زيتون ميريزيم.اگه جايي هستين كه آفتاب خوبي داره ميتونين تو آفتاب خشك كنين.


*ﭘﺴﺘﻮﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ


ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺸﮏ : 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎ 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺭﯾﺤﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ : 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺳﯿﺮ : 2-1 ﺣﺒﻪ
ﮔﺮﺩﻭ ﻭ ﯾﺎ بادام بدون پوست : 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﻮﺩ ﭘﺮﺍﺳﺴﺮ ﻭ ﯾﺎ ﺑﻠﻨﺪﺭ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻃﺶ ﮐﻨﯿﺪ
ﺳﺲ ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺩﺭﺵ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ .
ﺍﯾﻦ ﺳﺲ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺑﺎ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﺎ ﻧﻮﻥ ﻭ ﯾﺎ ﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا