دسته‌بندی نشده

روش تهیه مارمالاد و مربا شاه توت به ساده ترین روش

طرز تهیه مربا شاه توت

این میوه بسیار نرم است پس به راحتی مربای آن درست می شود و زمان زیادی هم نیاز ندارد. شاه توت معمولا به دو رنگ قرمز و سیاه در بازارموجود است که معمولا رنگ قرمز آن کال و ترش است که خوب خیلی از مردم طعم آن را دوست دارند و تهیه می کنند. نوع دیگر که شاه توت سیاه می باشد تقریبا شیرین است که برای تهیه مربا بیشتر از این مورد استفاده می کنند.

شاه توت بومی آسیای جنوبی غربی می باشد. میوه شاتوت بزرگتر از توت سفید است و رنگ آن قرمز تیره یا ارغوانی و مزه‌اش ترش و شیرین و مطبوع است. شاه توت را می‌توان به صورت خام، پخته یا مربا مصرف کرد. شاه توت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری، سرطان، بیماری های وابسته به سن و سکته مغزی.

این نوع توت حاوی منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان بالایی است.مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونت زا افزایش داده و التهاب را از بین برده و با رادیکال های آزاد مضر برای بدن مبارزه می کنند. شاتوت ها حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A و یتامین E هستند.شاه توت ها منبع خوبی از آهن هستند که بندرت در دیگر انواع توت ها پیدا می شود.

طرز تهیه مربا شاه توت

این میوه همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز و منیزیم است. پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که میزان ضربان قلب و فشار خون را کنترل می کند. شاه توت دارای مقدار فراوانی ویتامین B کمپلکس از گروه ویتامین ها و نیز ویتامین K است. از انواع دیگر مربا می توان به : مربا توت فرنگی ، مربا تمشک و مربا آلبالو اشاره کرد.

مواد لازم :

شاه توت :1 کیلوگرم
شکر : 1 کیلوگرم .
آبلیمو :1 قاشق چایخوری

مراحل تهیه :

گام 1 دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید .
گام 2 روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.
گام 3 پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
گام 4 پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید .
گام 5 قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید .
گام 6 برای تهیه شربت مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

طرز تهیه مارمالاد شاه توت

مارمالاد شاه توت :

گام 7 برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید.
گام 8 سپس شکر روی آن بپاشید .
گام 9 در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی عصاره وانیل به آن اضافه کنید.

منبع : غذالند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا