دسته‌بندی نشده

روش تهیه فته مسخن غذای محبوب فلسطینی

طرز تهیه فته مسخن + نکات کلیدی

موساخان یا فته مسخن یک غذای فلسطینی است که با مرغ، سماق و پیاز تهیه می شود. مرغ موساخان طعم بی نظیری دارد و من به شخصه آن را دوست دارم. انواع غذاها را با مرغ، ساندویچ، پنیر فتا، کوفته و … درست می کنند. همچنین می توانید آن را در یک ظرف بزرگ سرو کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
کنسرو نخود ۱ قوطی
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
نان لبنانی ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
سماق ۱ قاشق غذاخوری
میخک ۳ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
دانه فلفل سیاه و دانه هل به مقدار کافی

طرز تهیه فته مسخن

مواد لازم برای سس

سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه فته مسخن در منزل

مرحله اول

برای تهیه فسه مسخن خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه دانه فلفل، میخک، هل، چوب دارچین و مقداری نمک درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سینه مرغ آب پز شود.

مرحله دوم

در این فاصله پوست سیب زمینی و بادمجان را جدا کرده سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم تا روغن به خوبی گرم شود.

طرز تهیه فته مسخن

مرحله سوم

حالا بادمجان را به همراه سیب زمینی درون تابه به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم. در ادامه نان لبنانی را به ابعاد دلخواه خرد کرده و درون مقداری روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم. معمولا فته در منوی رستوران‌های عربی پیدا می ‌شود که عموما یه عنوان یک عصرانه یا پیش غذا…

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پیاز را به آن می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا نرم شوند. زمانی که پیاز نرم شد، فلفل سیاه را به همراه سماق به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود.

مرحله پنجم

زمانی که سینه مرغ کاملا پخته شد، یک فنجان از آب مرغ را جدا کرده و کنار می گذاریم، سپس سینه مرغ پخته شده را ریش کرده و به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه آب مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم مخلوط مرغ و پیاز به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا درون ظرف مورد نظرمان ابتدا مقداری از کنسرو نخود ریخته و یک لایه بادمجان سرخ شده روی آن می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری از مرغ مسخنی درون ظرف ریخته و روی آنرا با سیب زمینی سرخ شده می پوشانیم. در ادامه برای لایه آخر نان های سرخ شده را روی سیب زمینی سرخ شده می ریزیم، سپس به سراغ درست کردن سس می رویم.

طرز تهیه فته مسخن

مرحله هشتم

برای این منظور سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش تازه، ماست و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کرده تا سس ترکیب و یکدست شوند. حالا روی نان های سرخ شده را رب انار می ریزیم و با سس تزیین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا