دسته‌بندی نشده

روش طبخ باچانگای گوشت ، غذا ترکی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه باچانگای گوشت

مواد مورد نیاز برای طبخ این غذا ابتدا به صورت جداگانه تفت داده شده و سپس در خمیر یوفکا رول شده سرخ و آماده می شود. طرز تهیه و زمان مورد نیاز برای آماده کردن باچانگای گوشت بسیار راحت و سریع بوده و می توانید این غذای محلی و خوشمزه ترکی را به راحتی و سریع در منزل طبخ و سرو کنید.

همچنین برای دورهمی های دوستانه و جشن های تولد نیز بسیار مناسب بوده و بسیار خوش خوراک و لذیذ می باشد. از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به دونر کباب، فاصولیه، پلو مرغ و قارچ، نخود پلو، شیش کباب، بورک سبزیجات، رول پنیری و کنجد، بورک گوشت و… اشاره کرد.

طرز تهیه باچانگای گوشت

بهترین طرز تهیه باچانگای گوشت ترکی+مواد لازم

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
خمیر یوفکای مثلثی: ۶ ورق
پیاز متوسط: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه باچانگای گوشت در منزل

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
گام 2 سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و کمی تفت بدهید.
گام 3 رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید.
گام 4 در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید.

حتماً بخوانید:

گام 5 خمیر یوفکا را بر روی یک سطح صاف باز کنید.
گام 6 با یک قلم مو از مخلوط شیر و تخم مرغ بر روی خمیر یوفکا بمالید و تمام سطح آن را آغشته کنید.
گام 7 سپس یک لایه از پنیر پیتزا در وسط خمیر بریزید و پخش کنید.
گام 8 برگ چغندر خرد شده و کمی از مخلوط گوشت را نیز بر روی خمیر پخش کنید.
گام 9 در آخر نیز کمی آویشن بر روی مواد ریخته و خمیر یوفکا را به صورت رول شده بپیچید.

عکس باچانگای گوشت ترکی

گام 10 روی خمیر را نیز مجدداً با مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید.
گام 11 بقیه خمیر یوفکا را به همین شکل با مواد پر کرده و رولی آماده کنید.
گام 12 سپس در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و باچانگای گوشت را سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا