دسته‌بندی نشده

روش تهیه سالاد پاستا میگو سبک و مقوی

طرز تهیه سالاد پاستا میگو

سالاد میگو یکی از جذاب ترین انواع سالاد برای مهمانی ها و دورهمی های رسمی و غیر رسمی است که در کنار مزه خاص و خوشمزه ای که دارد، ظاهر آن بسیار جذاب و شیک است و جلوه بی نظیری به میز غذای شما می بخشد.
شما می توانید برای درست کردن سالاد میگو به عنوان یک شام سبک تابستانی از روش های متفاوتی استفاده کنید و آن را در ترکیب با انواع سبزیجات مختلف تهیه نمایید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پاستا فتوچینی 500 گرم
میگو از قبل آماده شده 450 گرم
خامه سنگین 1 فنجان
پنیر پارمسان 1 فنجان
پیاز کوچک و خرد شده 1/2 پیمانه
سیر خرد شده 2 حبه
کره 2 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو تازه 1 قاشق‌چای‌خوری
نمک 1 قاشق‌چای‌خوری
فلفل 1 قاشق‌چای‌خوری
جعفری تازه 1/2 فنجان
چاشنی کاجون (پاپریکا، کاین و فلفل) 1 قاشق‌چای‌خوری

روش تهیه سالاد پاستا میگو

روش تهیه سالاد پاستا میگو

ابتدا کره را آب کرده سپس میگو اضافه کنید و آن را سرخ و پخته شود.
سپس دوباره کره را آب کنید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس خامه سنگین اضافه کنید.
در ادامه چاشنی نمک و فلفل و جعفری و پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه به‌آرامی هم بزنید و در نهایت پاستا و میگو را اضافه کنید.

حتماً بخوانید:

منبع : سس سالاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا